36 izvirnih idej za božična darila slovenskih podjetnikov

cross pattern

Prazniki so tik pred vrati, vi pa še nimate vseh daril? Preglejte ta unikaten seznam, kjer morda najdete točno to, kar bo razveselilo vaše najbližje.

1. DARILO: Noutbuk zvezki

slika za clanek

NOUTBUK zvezki so ideja 17-letne dijakinje Veronike Avbar iz Novega mesta. To so personalizirani zvezki s posebnimi motivi mandal, narisanimi na roke, ki se nahajajo na platnicah in v notranjosti zvezka (ob robovih), ki jih lahko kupec po želji tudi pobarva.

Primerni so za vse spole, starosti in poklice, hkrati pa so lepo, personalizirano in najpomembneje tudi uporabno darilo.

Zvezke lahko naročite tako, da na napišete svoje želje na enega od socialnih omrežij Zavoda NOUTBUK Novo mesto, ali pa na elektronsko pošto in se dogovorimo za plačilo, pošiljanje, prevzem in vse ostale podrobnosti, ki so potrebne.

Elektronska pošta: info@noutbuk.si in spletna stran: noutbuk.si

Veronika Avbar

2. DARILO: Zvočne pravljice za otroke

1

Zvočne pravljice s CvetličnoVilo Floro so odlično darilo, ki ga dobite na USB ključku.

To niso čisto navadne pravljice, temveč so to čisto posebne meditacijske pravljice, ki otroku dopuščajo kreacijo zgodbe in svojih občutij s pomočjo lastne domišljije.

Otroci se skozi pravljice naučijo meditacije, hvaležnosti in izražati svoja čustva.

Razdeljene so na tri segmente, ki podprejo določen del dneva in pomagajo doseči stanje, ki je za tisti del dneva najbolj zaželeno.

Pravljice za dobro jutro, dober dan in lahko spanje naročite na: http://bit.ly/cvetlicnaflora

Avtorica pravljic, Maja Križnar

3. DARILO: UNIKATNE ROČNO IZDELANE VOŠČILNICE

DSC 0059

Tajda je mlada ustvarjalka pri kateri lahko naročite unikatna vabila, voščilnice, albume, izvirna darila. Vse je izdelano ročno in po željah naročnika. Spremljate jo lahko na Instagramu in Facebooku pod imenom Tajdin ustvarjalni kotiček, kjer sprejema tud naročila za svoje izdelke.

Lahko pa ji pišete tudi na: tajdin.ustvarjalni.koticek@gmail.com Tajdin Ustvarjalni Kotiček

4. DARILO: Rastlinski tropski terarij

IMG 20201201 090122

Unikatno in izvirno darilo – Rastlinski tropski terarij, ki zelo lepo popestri vsak prostor v stanovanju ali pisarni. Primeren je za ljudi vseh starosti, še posebej pa za tiste, ki jim skrb za sobne rastline ne gre najbolje od rok. Najboljša stvar terarija je namreč to, da se ‘zaliva kar sam’! Gre za steklene posode, v katerih so posajene različne tropske rastline. Posode so zaprte in tako si rastline v njih ustvarijo svoje ozračje. Ob spremembi temperature voda iz spodnjega dela terarija izhlapi v ozračje in na steklu opazimo roso, ki nato v kapljicah steče nazaj do rastlinic in jih s tem zalije.

Na sliki je tropski terarij imenovan Tropska steklenka. Glavna rastlina v njem je Maranta Mint, ki je posebne modro–zelene barve z izstopajočimi temnimi žilami, spremljevalne rastline pa so še mah, drežica in fittonia. Vsebuje še poseben zmajev kamen, ki zaradi oblike in barve spominja na zmajevo kožo.

Več na: https://www.tropicarium.si/ ali https://www.facebook.com/tropicariumslo

Miha in Eva, Tropicarium

5. DARILO: Rokovnik za leto 2021

2 scaled 1

Primerno darilo za pod božično jelko je lahko tudi rokovnik za leto 2021, ki je velikosti A5, ima trde platnice in spiralno vezavo. Ima 260 strani in vsebuje letni pregled za leto 2021 in 2022, mesečni in tedenski razpored za leto 2021, pregled rojstnih dni, telefonskih številk ter prihodkov in odhodkov. Je v črno-belem tisku, oblikovan in natisnjen v Sloveniji, Mirable Photography.

Link to spletne trgovine: https://mirablephotography.com/trgovina/

Katja Pucko, Mirable Photography

6. DARILO: Darilni bon za tajsko masažo z eteričnimi olji v Oazi Miru

IMG 5126

Tajska masaža z eteričnimi olji ne vpliva samo na telo, saj s stimulacijo akopresurnih točk uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in s tem učinkovito blažimo stresno in tesnobno občutje. Naravna eterična olja, katera imajo tudi aromaterapevtski učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja. Tajska masaža deluje sprostitveno in vpliva na izboljšanje krvnega obtoka, na boljši pretok energije po telesu in večjo gibljivost sklepov. Darilni bon za tajsko masažo z aroma olji za posamično osebo ali v dvoje, na razpolago je 50 in 80 minutna.

Lahko nam pišete v privat sporočilo na facebook strani Wellness Oaza miru ali na instagramu @wellnessoazamiru, naše storitve si lahko ogledate na www.oazamiru.si

Za osebni dvig darilnih bonov pa smo dosegljivi tudi na 040 122 299.

Jasna, Oaza Miru

7. DARILO: Dekorativni angelčki – Urškine Sanje

131922122 1057057674812178 475591777056499230 o

Angelček lahko uporabljate za okrasitev prostorov, kajti prihajajo božično-novoletni prazniki. Primerni pa so tudi za konfete za razna praznovanja (sveti krst, obhajilo, birma, poroka,..). Velikost velikega angelčka je približno 8 cm (višina) Velikost malega angelčka je približno 6 cm (višina).

Več o izdelkih si poglejte na www.urskine-sanje.si, na Instagramu in Facebooku pod imenom Urškine sanje.

Urška Brence, Urškine Sanje

8. DARILO: Aspire Fit Planer

aspire fit

Pripravili smo prav poseben 12 tedenski Aspire Fit Planer, ki bo poskrbel da lahko brez pretiranega odrekanja spoznate način zdravega življenjskega sloga in pomembnost ohranjanja ravnovesja pri vsem kar v življenju počnete.

Poleg planerja pa se v naši ponudbi nahajajo visoko kakovostna prehranska dopolnila, ki bodo poskrbela za podporo vašemu telesu in imunskemu sistemu v teh časih, ko moremo na svoje zdravje in dobro počutje biti še posebej pozorni.

Več o nas in naših produktih lahko najdete na naših družabnih omrežjih Aspire fit plan in spletni strani www.aspirefitplan.com.

Teja, Aspire Fit Planer

9. DARILO: Darilni bon za slikanje energijskega polja

CAEA1C6E AD38 4C41 B15E 743407B4529C

Človeško energijsko polje (avra) je najbolj občutljiv odraz fizičnega, čustvenega in v nekaterih primerih duhovnega stanja osebe.

Analiza energijskega polja z najnovejšo kamero Bio-Well in pripadajočo programsko opremo je plod več kot 20 let raziskav in kliničnih izkušenj zdravnikov in bolnikov. Z meritvijo energijskega polja dobimo vpogled v energijski odziv telesa. Preverimo raven trenutnega energijskega polja (nivo energije in porazdelitve energijskega polja), energijsko zalogo, položaj in intenziteto čaker, energijski nivo organov in organskih sistemov ter nivo stresa.

Kdaj se priporoča slikanje energijskega polja?

Za meritev se lahko odločite, ko želite preveriti stanje vašega energijskega polja. Dobljene informacije so vam lahko v pomoč pri razumevanju svojega počutja. Rezultate meritve skupaj pregledamo, vse rezultate pa vam pošljem tudi po elektronski pošti. Potrebno pa je poudariti dejstvo, da je BioWell kamera zasnovana le za spremljanje energijskega polja in ni medicinski pripomoček, saj ni namenjen diagnostiki ali zdravljenju bolezni.

Kontakt: www.alefi.si

https://www.instagram.com/alefi_svet/

https://www.facebook.com/alefisvet

Rebeka Prislan, Alefi Svet

10. DARILO: Vadba jogijske hoje

123910411 10159020126096823 8828989635924502433 o

Imaš nizek nivo energije? Si slabe volje? V glavni megla? Se počutiš izolirano?

Jogijska hoja je zmerna vadba s poudarkom na dihalnih vzorcih sinhroniziranih s korakom, tapkanjem prstov in miselnim ponavljanjem mantre.

Jogijska hoja:

 • izboljša razpoloženje
 • nas sprosti
 • nas brani pred vplivi stresa
 • pomaga nadzorovati bolečino
 • pomaga pri različnih simptomih od glavobola do zaprtosti
 • krepi imunski sistem

Vadba je zmerna in primerna za vsakogar. Ne potrebujemo pripomočkov, samo roki naj bosta prosti torb. Vadba traja 1h.

Z vami bom Katarina Klemenčič, turistična vodnica, učiteljica hatha in kundalini joge, učiteljica meditativnega barvanja.

Kontakt: keti.klemencic@gmail.com

11. DARILO: Individualna ura plesa, solo ali v paru Salsa ali Bachata

Untitled design 1

SALSA je temperamenten živahen ples in je danes najbolj popularen družabni ples med vsemi generacijami. Prvotno izhaja iz Kube, v Sloveniji in v svetu pa je priljubljen že leta. Poleg zabavne oblike rekreacije in telesne aktivnosti je odlična družabna dejavnost, saj združuje plesalce iz različnih kultur, generacij in plesnih ravni iz celega sveta.

BACHATA je miren, senzualen ples, ki izhaja iz Dominikanske republike. Posebnost Bachate je nežnost in mehkoba gibanja solo ali v paru. V zadnjih letih je ples doživel revolucijo, svet je preplavil s svojo lahkotnostjo in lepoto.

SOLO PLES ena na ena

Ples za dame, ki si želijo razviti svojo ženstvenost in čutnost ter najti sebe ob latinskih ritmih. Učimo se uporabljati svoje telo, raziskujemo različne gibe, ženstvenost, eleganco, zavedanje lastnega telesa, raziskujemo variacije uporabe bokov, rok, pravilne in stabilne drže, da pridobimo več samozavesti in svobodo izražanja. Namenjeno je vsem ženskam vseh starosti, ne glede na predispozicije. Prilagodim se nivoju, učimo se postopnega napredovanja skozi vaše želje in pričakovanja.

PLES V PARU ena na ena (za moške in ženske)

Pri plesu v paru se učimo tehnike vodenje in sledenja, sposobnosti lastnega tvorjenja plesnih elementov, ki so značilni za salso in bachato. Je celovita oblika rekreacije, saj ob fizičnem gibanju spodbujamo kognitivne sposobnosti in skrbimo za fizično, umsko in emocionalno sposobnost.

Povezave do socialnih omrežij:
FB: https://www.facebook.com/ana.ursic.dance IG: https://www.instagram.com/ana_ursic/
BOTAFOGA: https://botafoga.com/@AnaUrsic
Ana Uršič

12. DARILO: Knjige Duhovne Romance

foto vseh duhovnik romanc

DUHOVNE ROMANCE: Zgodbe za osebnostno in čustveno rast

Si se pripravljena spustiti z mano v globino lastnih emocij?

Vsaka zgodba je napisana na način, da se lahko poistovetiš z njo, na sebi lasten intimen način. Kako to vem? Ker sem bila skozi pisanje vodena prav s takšnim namenom.

Vsaka zgodba premore obilico osebnih izkušenj, in hkrati veliko strasti, življenjske energije, kar lažje omogoči potreben proces transformacij. V vsaki zgodbi imaš priložnost spoznati del sebe, ali del svoje zgodbe – predvsem tisto vsebino v sebi, ki je že dalj časa pripravljena preobraziti se, pa morda ne veš na kakšen način … ali pa želiš zgolj preveriti, ali ti je morda to že uspelo.

Vsaka zgodba je toliko globoka in osebna, da si jo boš želela prebrati večkrat – saj boš vsakokrat zgodbo prebirala na drugačen način in v njej prepoznala drugačna sporočila.

Za nakup knjig mi pišite na: selenna.maj@gmail.com

Selenna Maj

13. DARILO: Unikatni leseni izdelki in unikatne slike NNatura Art

Untitled design

LESENI IZDELKI: Les je lep, pravi balzam za oči, dušo in dotik. Kdor spoštuje les, spoštuje tudi naravo. Zato izdelki v trgovini niso popolni, tovarniško izrezani in obdelani do potankosti.

UNIKATNE SLIKE: Za prijetno, ugodno in zdravo bivanje je pomembna tudi urejenost prostorov. Male spremembe, kot so slike, poudarijo in spremenijo izgled ter energijo prostora, s tem posledično pa tudi naše počutje. Slike imajo svojo energijo in odražajo avtorjeve občutke ob izdelavi, zato so neprecenljiva umetnina, ki ostane za vedno, še posebno, če so to unikatne, avtorske in ročno izdelane. Slikano z akrilnimi barvami na različne medije, kot so platno, les, papir. Unikatne slike so prelepo darilo za nekoga, ki ceni in obožuje umetnost.

Pobrskajte po spletni trgovini NN natura na www.nn-natura.com

Brigita Mernik

14. DARILO: Knjiga Škrat Gorjancl, kje si?!

skrat gorjancl kje si 112020

Knjiga Škrat Gorjancl, kje si?! je ilustrirana knjiga, primerna za starost otroka 4 – 10 let.

Škrat Gorjancl živi na Gorjancih že milijone let in s svojo hudomušnostjo, dobro voljo, gibčnostjo ter kuharskimi spretnostmi razveseljuje vse, ki ga uspejo srečati.

Na poseben dan, ko vsi gozdni prebivalci Gorjancev pripravljajo Gorjansko noč, čudovito jutro prinese skrb, strah in preplah…, kajti zgodi se potres in organizatorja Gorjanske noči, škrata Gorjancla, ni nikjer. Na vse strani Gorjancev odmevajo vzkliki: »Škrat Gorjancl, kje si?!«

Bodo škrata Gorjancla uspeli najti?! Bo živ in zdrav?!

Seveda! Škrat Gorjancl ima čarobno moč, pravzaprav ima to moč njegov zeleni klobuk…

Knjiga Škrat Gorjancl, kje si?! je v teh dneh lahko zelo lepo darilo, saj izvirna in napeta zgodba s škratom Gorjanclem bralca oz. poslušalca popelje v čudovito naravo Gorjancev.

Naročila in informacije: info@darsrca.si ali na mobitel 031 676 802

Darja Gazvoda

15. DARILO: Virtualna tura Pirana

131947432 384738759481972 6882517430060927684 n

Piran je upravno, kulturno in turistično središče. To slikovito srednjeveško mestece na polotoku predstavlja enega izmed najlepših obmorskih mest v Istri. Ima še delček ohranjenega mestnega obzidja, nekaj trgov, veliko cerkva in ogromno ozkih ulic, hiše pa so tesno stisnjene skupaj. Ozemlje je pripadalo Beneški republiki več kot 500 let, živeli so od ribištva, pomorske trgovine in solinarstva. Zaradi svoje bogate zgodovine in izjemne mestne arhitekture je pravi muzej na prostem in je tudi v celoti spomeniško zaščiten.

MESTNE ZNAMENITOSTI, KI JIH DOŽIVIMO V PIRANU •Tartinijev trg •kompleks sv. Frančiška •kompleks sv. Jurija •mestno obzidje in mestna vrata •Prvomajski trg •Punta

Kdaj? 9.1. od 15:00 do 16:20

Kontakt: Mihaela 040 42 52 62 mihaela@tourismslovenia.eu

Mihaela Rupnik Cek, www.tourismslovenia.eu

16. DARILO: Darilni paketki Ralia

Untitled design 2

Instant darilo za vsakogar! Moje najbolj prodajane izdelke sem združila v darilu, ki ga bo vsak vesel. Primerni za vsakogar in za vsako priložnost. Izbirate lahko med tremi velikostmi darila (S, M in L), ter malenkost različnimi vsebinami. Darila vsebujejo drobižnice, maske, scrunchie elastike, toaletne torbice in novost – dizajnerske nalepke za večkratno uporabo. Vrednost darila je vedno ugodnejša, kot nakup posameznih izdelkov. Hkrati je vse lično zapakirano v eko lončku s pentljico. Samo podarite s svojo ljubeznijo in to je to 🙂

Nakup najbojlšega darila je možen na www.ralia.si

Nina Laubič

17. DARILO: UNIKATNA ORGONITNA PIRAMIDA

Kim Mahnic

Orgonit je material, narejen posebej za zajemanje, čiščenje in sproščanje orgonske energije. Je kombinacija čistega kremena in drobnih kovinskih delcev, ki jih skupaj povezuje smola. Ti materiali sodelujejo pri obnavljanju orgonske energije, tako da je lahko učinkovit vodnik za drugo energijo. Orgonit se lahko oblikuje v katerokoli obliko. Nosimo jih lahko tudi na sebi v obliki ogrlic ali obeskov. Je namenjen osebni uporabi in za uporabo v bivalnih prostorih (dom, pisarna, itd.). Orgoniti so narejeni glede na energijsko pokritost prostora – zaščite in glede na namen, zato so vsi orgoniti ročno izdelani, unikatni, v katerega je vlito veliko ljubezni in energije, posebno energijo pa še dodajo kristali, ki so pred vgradnjo očiščeni negativnih energij. Orgonit je v dobi v kateri živimo nepogrešljiv pripomoček.

Naročila sprejemamo na tel.št.: 070 843 262. www.kimstones.com

FB: https://www.facebook.com/gemstoneastrojewelry

Kim Mahnič, Ustvarjalka astrološkega nakita

18. DARILO: Darilni bon za Online program Kot Peter Klepec

darilni bon

Kot športniku in profesorju športne vzgoje, mi ni vseeno, če gre dan mimo, brez da bi nekaj naredil tudi za svoje telo. Kakšni so načini, da kar najbolje aktivirate telesa svojih otrok in hkrati urite njihove možgane, učim v svojem online programu Kot Peter Klepec🚀.

Vaje, ki sem jih 14 let preizkušal v moji plezalni šoli (trenutno žal nismo v telovadnicah) so preizkušene in navdušujejo ter odlično razvijajo otrokove potenciale.

Poleg vseh vaj in odličnega treniranja, pa v programu učim tudi načrtovanja, motivacije, počitka ter psihološke priprave. Iz športa bodo vaši otroci to znanje zlahka prenesli tudi na šolanje od doma, v vsakdan ter tudi tam osvajali vrhove.

Pridobljeno znanje v programu jim bo odskočna deska, ki jim bo v pomoč celo življenje.

Želim vam, da bi bili tudi vi in vaši otroci primerno in redno dnevno aktivni.

Omogočite jim to, saj bodo z obvladovanjem svojega telesa obvladali tudi svoje možgane.

Naročila in več o programu Kot Peter Klepec tukaj: www.preplezaj.si ali na mrak.peter@gmail.com

Plezalna šola Peter Mrak

19. DARILO: Energijska masaža – Salon Aurora

129062865 377999896627718 3622667851218875288 n

Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja, dotik je namreč najbolj naravni način , ki pomaga pregnati marsikatero tegobo. Ko k vsemu temu dodamo še energije, zadanemo terno. Salon Aurora ponuja ravno to! Kombinacija različnih masažnih prijemov in različnih tehnik Reiki energijske terapije je namenjena prav vsakemu posamezniku, ki si želi izboljšati kakovost svojega življenja in je pripravljen sprejeti zdravilno energijo, z željo po boljšem počutju.

Osnovni namen energijske masaže je sprostitev telesnih in duševnih blokad. Energijska masaža ni navadna masaža, saj vsebuje klasični masažni in energijski del. Prvi vpliva na izboljšanje fizičnega telesa, tako da odpravi bolečine, sprosti mišice in vezi, ter tako izboljša vaše počutje. Z energijskim delom pa poskrbimo, da ne ostane vse samo na fizični ravni. Posežemo globje v čustveno, mentalno telo in zraven fizičnih blokad odstranimo tudi čustvene, čustva zdravimo in umirimo um. Zakaj bi regenerirali samo telo, če lahko poskrbimo za celoto.

Kontaktirajte me na:
Facebook: http://bit.ly/3h3Fagm
Instagram: https://bit.ly/2Kn4imn
Sandra Aurora

20. DARILO: STENSKI KOLEDAR Z VISOKO VIBRACIJO 2021

Capture 1

Koledar je sestavljen iz 12 mandal, ki bodo krasile vaš dom. Poleg lepega izgleda, bodo mandale v vaš dom prinašale visoko vibracijo, ki bo ustvarila prav posebno energijo. Harmonija in mir sta tako zagotovljena. Poleg krasnih mandal, koledar vsebuje mesečni opis priložnosti, ki so primerne za posamezni čas (po indijski vedski astrologiji – Yotish), vsak mesec nosi pozitivno afirmacijo in nalogo meseca, ki Vas bo spodbudila na pot do vaših ciljev. Koledar je ustvarjen zato, da v vsak dom prinaša pozitivno naravnanost. K vsakemu koledarju bom dodala “kanalizirano” sporočilo duše za 2021. S tem krasnim sporočilom, lahko osrečite tudi osebe, ki jih imate radi in jim ta krasen koledar z osebnim sporočilom podarite za božične praznike.

Naročite ga lahko na: sandra.majcen@gmail.com

Povezava na moj fb: https://www.facebook.com/sandra.majcen.3/

Sandra Majcen

21. DARILO: USB ključek s posnetki meditacij

ideja za bozicno darilo

Lesen USB ključek s posnetki meditacij (za vse, ki jim je svet energij blizu in radi meditirajo).

Darilni paketek vsebuje:

 • lesen USB ključek v zlatem mošnjičku
 • 5 ali več posnetkov naloženih meditacij za obdarovanca po tvoji lastni izbiri
 • pdf dokument z opisom izbranih meditacij in nasveti za njihovo uporabo
 • meditacijski dnevnik za spremljanje duhovnega napredka
 • osebno posvetilo obdarovancu
 • dodatno darilce podprto z energijo za obdarovanca osebno

Povezava do nakupa https://sijem.si/lepa-ideja-za-bozicno-darilo/

Monika Radič

22. DARILO: Darilni bon za refleksno masažo stopal in rok

127118926 676928512989215 6105042179666126425 o

Moje božično darilo zate pa je darilni bon za refleksno masažo stopal ali rok, ki bo tvoji mami, sestri, babici, partnerki ali prijateljici čudovito darilo, da se bo:

 • Znebila stresa, nespečnosti in strahu, ki se ji je v letošnjem letu povečala.
 • Znebila občutka hladnih nog in bolečin v nogah, ki jih ima zaradi slabe prekrvavitve ter prekomernega sedenja.
 • Znebila bolečin in zakrčenosti v telesu, ki so se nabrale zaradi povečanega obsega dela v zadnjem času.
 • Si okrepila svoj imunski sistem in poskrbela, da bo imela več življenjske energije in elana.

Najlepše pa je to, da darilni bon lahko kupiš kar od doma preko spleta na: https://dotiklahkotnosti.si/darilni-boni/

In darilo bo poslano direktno k tebi ali tvoji obdarovanki domov. Darilo pa bo lahko izkoristila, ko si bo izbrala.

Seveda pa med darilnimi boni izbereš še kakšen drug tretma, ki je prav tako odlično darilo.

Simona Emeršič

23. DARILO: Knjiga Izgubljena Zvezdica

119021071 802702200538794 874994668132260861 n

Je meditativna knjigica, ki otroka postavlja na mesto, kjer lahko vse odgovore na vprasanja najde v sebi – s pomocjo pogovora s starsem, ki ga knjiga odpira. Priporoca jo celo diplomirana komunikologinja in specializantka intergrativne psihoterapije Tina Jereb.

Napisana je bila z mislijo na vse tiste, ki so izgubili svoje bratce in sestrice – njim ponavadi ne vemo kako pomagat, a knjiga ne govori o smrti. Pac pa nagovarja vprasanje, ki se otroku v dolocenem zivljenjskem obdobju vrti po glavi in ga ne more razumet. Sporocilo knjige je, da sijati in biti prvi ni vedno uspeh. Da je od vsega dalec najbolj pomembno, da sledimo svojemu srcu. ❤️. Njena prednost je se ta, da jo vezem popolnoma sama, rocno 😊.

Več o knjigici najdete tule: https://maminadlan.com/izgubljena-zvezdica/

Apolonija Zupan – Zavod Mamina Dlan

24. DARILO: Darilni bon za energijsko terapijo živali

Image 1

Darilni bon je primerno darilo za vse ljubitelje živali, ki imajo doma eno ali več živalic, ki jim želijo nuditi le najboljše. Energijska terapija služi kot podpora klasičnim terapijam med zdravljenjem fizičnih bolezni. Pomaga pri celjenju čustvenih in psihičnih ran, ki s svojimi posledicami vplivajo na življenje živali in celotne družine. Služi kot podpora v stresnih situacijah, še posebej zdaj v prazničnem času, ko je veliko živali pod stresom zaradi pokanja pirotehnike. Kadar domov pripeljete novo žival lahko z energijsko terapijo pripomorete k lažjem prehodu, da je proces ustvarjanja nove družinske dinamike lažji za vse družinske člane. Z energijsko terapijo pa lahko dosežete tudi globljo povezanost med vami in vašim ljubljenčkom.

Pomembno: energijska terapija se v primeru zdravstvenih težav uporablja zgolj kot podpora klasičnim terapijam in ni nadomestilo za diagnozo in obravnavo s strani veterinarja!

Za več informacij o energijski terapiji in za rezervacijo termina lahko pokličite na 040586504 ali sledite facebook strani Svobodno srce – energijsko zdravljenje živali in instagram profilu Svobodno srce.

Ana Hanzelj, Svobodno srce – energijsko zdravljenje živali

25. DARILO: Led lučka s sliko jaslic

lucka jaslice

Slika je gravirana na akrilno steklo in je na podstavku z vgrajenimi led lučkami.
Velikost slike je 10 x 15 cm in je debela 10mm, velikost podstavka pa 11 x 7 x 3 cm.
Zraven je adapter za elektriko.
Lahko se uporablja, kot okras v stanovanju ali pa kot nočna lučka.
Motiv je lahko tudi po želji naročnika.
Lahko je portret, verz, slika ljubljenčka, karkoli.
Delava pa tudi razne okraske iz lesa, akrilnega stekla in akrilnih ogledal.
Več si lahko ogledate na: www.tanavi.si
Tatjana in Ivan, Tanavi, unikatni izdelki, darila in druge storitve

26. DARILO: Škatlica Hvaležnosti

IMG 20201118 152039 01

Škatlica hvaležnosti vključuje naš čudoviti dnevnik hvaležnosti in zapestnico hvaležnosti po tvoji izbiri.

1. Dnevnik hvaležnosti

 • trde platnice (dimenzij A5, 140 strani),
 • kviz hvaležnosti pred in po 111. dneh,
 • navodila za izpolnjevanje
 • 111 strani za zapisovanje,
 • misli o hvaležnosti
 • zabavni izzivi, ki spodbujajo hvaležnost

Dnevnik hvaležnosti je zasnovan, da se ga uporablja dvakrat dnevno: takoj zjutraj, ko odpremo oči in v zadnjih minutah pred spanjem. Ne potrebuješ veliko časa. Kako začnemo in končamo dan je zelo pomembno, saj nam to oblikuje osnovo kakšen dan oziroma spanec bomo imeli, zato je odlično, če ta čas izkoristimo za hvaležnost.

2. Zapestnica po izbiri

Čez dan smo izpostavljeni mnogim stresnim situacijam in težko občutimo hvaležnost. Zapestnica hvaležnosti ti pomaga, da se v stresnem trenutku pomiriš, se vrneš v stanje čuječnosti, občutiš hvaležnost. To prekine krog negativnih dogodkov in tvoje možgančke razbremeni stresne situacije.

Več o škatlici in nakup: https://www.gratitudemania.com/sl/izdelek/gratitude-box/

Gratitude Mania, Andreja

27. DARILO: Delavnica – Pozdravimo svoje črevesje

image

Delavnica je primerna za vse, ki:

 • imate težave s prebavo (zaprtje, zgaga, napihnjenost…),
 • imate avtoimunske bolezni in bi jih radi uravnali,
 • bi radi okrepili svoj imunski sistem (sedež imunskega sistema je v črevesju),
 • ste utrujeni in brez energije,
 • imate težave z nespečnostjo,
 • ste pod stresom,
 • imate kakšen kilogramček preveč,
 • imate težave s hormoni,
 • vam niha krvni sladkor,
 • si novo leto želite začeti bolj zdravi…

Delavnica poteka v zaprti FB skupini, kjer lahko postavljate vprašanja, lepite slikice obrokov in aktivno spodbujate eden drugega. Seveda sem tam aktivna tudi jaz, ki vam pomagam, če se vam zatakne.

Udeleženci delavnice so dosegli izjemne rezultate, zmanjšali so telesno težo, golša se je zmanjšala za polovico, odkrili smo intolerance na določena živila, izboljšalo se je spanje, izginile so bolečine v sklepih in mišicah, artritični prsti so se začeli ravnati – in to samo po enem mesecu.

V delavnici vam predam ogromno znanja, saj je delavnica zasnovana kot enomesečna delavnica, s tremi sklopi predavanj.

Za več info in naročila mi lahko pišete na: asja.frank@gmail.com ali pa me kontaktirate na FB: https://www.facebook.com/asja.frank

Asja Frank

28. DARILO: Soladey zobna ščetka

ionska rhythm2

SOLADEY je zobna ščetka s 40. letno tradicijo proizvodnje, razvita z uporabo patentirane tehnologije, za katero je znanstveno dokazano, da odstranjuje obloge le s svetlobo in vodo.

V Sloveniji je blagovna znamka Soladey prosotna od leta 2017. Torej je zobna ščetka nove generacije, ki je primerna od prvega mlečnega zobka naprej. Umivanje brez zobne paste, samo z vodo.

Lahko je seveda tudi odlično darilo za božička, za vse generacije.

Več o ščetki in ostalih izdelkih pa tukaj: www.ekotehnologija.si

Simona Miklavc, Eko tehnologija

29. DARILO: Dekorativne ročno izdelane košarice

Moja strast je kvackanje 1

S pomočjo dekorativnih košaric bo tvoje stanovanje urejeno in pospravljeno, stvari pa vedno na dosegu roke.

S svojim unikatnim videzom in barvami, ki segajo od živahnih do nežnih tonov, bodo lahko popestrile tudi vsako kuhinjo, kopalnico ali dnevno sobo in ji dale pridih domačnosti. V njih boš lahko na primer shranila tudi svojo kozmetiko ali pa pospravila tiste drobne reči, za katere nikoli ne veš, kje jim je mesto.

V izobilju umetnih materialov, ki se ponujajo na trgu in se kopičijo v naših stanovanjih, so te košarice izdelek, ki je trajnosten, prijeten na dotik in v naš dom prinaša občutek narave.

Izbiraš lahko med številnimi barvami in velikostmi, da bodo kar najbolje služile tvojim potrebam po shranjevanju, hkrati pa bodo čisto v tvojem estetskem stilu.

Več na: https://www.carobneniti.si/

Marja Mavse, Čarobne niti

30. DARILO: Kartice življenjskih veščin

40 carobnih tehnik za motiviranje umiritev in soocenje s custvi 26

Danes se vse bolj zavedamo pomena znanja in veščin, ki jih resnično potrebujemo in katerih ne. Le redki smo se kdaj učili o dobrem odnosu do sebe, o naših prepričanjih, o usmerjanju naših misli, o izražanju občutkov ter samoregulaciji. To so stvari, ki so ključnega pomena za naše življenje. Tu se vse začne in tu je temelj vseh nadaljnjih odnosov in ciljev. Kako bi bilo, če bi se tega učili že od malih nog in to na čisto preprost zabaven način? Ali pa kot najstniki? Kaj pa kot starši?

Več o karticah življenjskih veščin si preberite tukaj: https://mojamoc.si/

Rebeka Očko, Moja moč zame in za otroka

31. DARILO: Unikatne zapestnice

Untitled design 3

Le kdo si ne želi darila, ki je unikatno in ročno izdelano samo zanj.

Irma sem jaz in predstavljam vam svoje igrive, nežno divje čipkaste zapestnice LAPÚ, katere barvne kombinacije si lahko sestavite kar sami…

Po svoji energiji in karakterju!

Izdelek izpod mojih rok je lahko lepo darilo za damice vseh starosti, ki se rade okrasijo in dodajo svojemu stajlingu piko na i 👑.

Lepo kavalirsko gesto pa z darilcem lahko naredijo tudi moški! 👩‍❤️‍👨

Kontaktirajte me na Facebooku: FB: https://www.facebook.com/lapujetu/

Irma Zadravec

32. DARILO: Pisane pletene nogavičke

127057681 110811647515900 6357375164090925373 n

Te pisane pletene nogavičke so lepo darilo za vse praznike, ki sedaj prihajajo. Izžarevajo domačnost, toplino in seveda nas tudi grejejo, ko pritiska mraz v vas.

Ljubezen in znanje do pletenja sta name prenesli babica in moja mami. Kot mlado dekle sem si lahko naredila kose oblačil, kasneje pa je delo, družina pobrala ves čas in kar nekaj časa nisem pletla.

Nekaj let sedaj pletem pisane pletene nogavičke iz volne, ki je za ročno pletene nogavičke. Ta volna je sestavljena iz 75% superwash volne in 25% poliamida. So pralne v pralnem stroju do 40 stopinj (sama jih perem do 30 stopinj).

Facebook: http://bit.ly/pisanenogavicke

Kontaktirajte me: kotlca.pisane.nogavicke@gmail.com

Suzana Javeršek

33. DARILO: Obeski zasneženi srčki

131926540 217867266590956 3255728920323866326 o

Obeski zasneženi srčki, so prisrčna pozornost, s katero našim ljubljenim, prijateljem, sorodnikom povemo, da mislimo na njih, da jih pogrešamo in jim želimo vse dobro.
Moje ime je Jasna Podobnik in ustvarjam pod imenom Mavrična unikatnica. Najdeš me na Facebooku pod istim imenom.
Ustvarjam darila za otroke, odrasle in dom.
Moji izdelki so narejeni z dušo in srcem. Moja inspiracija in cilj je osrečevati druge in jim polepšati vsakdan.
Več o meni in mojih izdelkih si poglejte tukaj: https://www.facebook.com/mavricnaunikatnica/
Jasna Podobnik

34. DARILO: Foto knjiga ali foto album

4686455

Po dogovoru z vami se natisnejo najlepše fotografije na kvalitetnem FUJI foto papirju. Sortiramo jih v album tako, da povedo zgodbo tistega leta, potovanja, dogodka. Kvaliteto in tip albuma ali foto knjige izberete sami.

Več si poglejte tukaj: https://livingpix.si/

Teja T. Diaz

35. DARILO: Angelček iz ovčje volne

P9273396

Ročno izdelani obeski v obliki angelčkov, iz naravnega materiala so idealna pozornost za prihajajoče praznike. Vsi angelčki so ročno delo, narejeni z ljubeznijo in vsak je unikaten.
Narejeni so s postopkom suhega filcanja iz ovčje volne in so majhna a lepa pozornost za tvoje najbližje.

Lahko si izbereš takšno velikost in barvo angelčka, kot ga želiš.

Angelčki so lahko kot obeski za na smrečico, vrata, zid, avto, otroško sobo… ali pa krasijo omaro v dnevni sobi.

Namenjeni so širjenu pozitivne energije in ljubezni med vse ljudi.

Moja FB stran, kjer se naročijo je Cute & Woolly.

Neža Bric

36. DARILO: Marketinški planer objav 2021

IMG 6851 Edit 1

Planer je vsebinsko sestavljen iz treh delov.

Prvi del planerja je kot priročnik o objavah. Na teh prvih straneh planerja se boste naučili vse, kar je dobro, da kot podjetniki veste o objavah na socialnih omrežjih. Izvedeli boste, kaj je 9 ključnih sestavin za uspešno objavo. V tem prvem delu z vami delim vse, kar morate razumeti, da bo vaš organski doseg objav iz meseca v mesec boljši, ne slabši.

Drugi del planerja zajema ideje za objave. Naučili se boste, katere so objave za večanje prepoznavnosti, katere so pomembne za grajenje odnosa s sledilci, katere za vzpodbujanje želje po nakupu vaše ponudbe in katere za prodajo. Vse te ideje bodo že vnaprej splanirane za celo leto 2021, ki prihaja in sledijo štirim pomembnim marketinškim ciljem.

Ampak eno je teorija … drugo praksa.

Tretji del planerja je namenjen dejanskemu planiranju vaših objav po tednih in mesecih. Dovolj prostora je, da si boste lahko zapisovali in načrtovali vaše objave. Tako boste vso znanje iz prvega in drugega dela planerja prenesli v prakso. V tem delu boste vsak mesech naredili tudi analizo svojih objav in tako spremljali svoj napredek.

Več o planerju si preberite tukaj.

HVALA VSEM KI USTVARJATE IN HVALA VSEM KI NAS PODPIRATE