INSTAGRAM ZA GRAJENJE POSLA

SPLETNI TEČAJ ZA PODJETNIKE

Imaš super ponudbo, pa ne veš kako začeti svojo poslovno pot na Instagramu? Ne vidiš potenciala, ki je na Instagramu za grajenje posla ogromen?

Ali pa že imaš svoj Instagram profil, sledilcev, prodaje in pravega uspeha pa ni?

Brez skrbi, Katja na pomoč prihiti 🙂

Zate sem posnela voden spletni tečaj Instagram za posel, ki te bo po modulih popeljal v svet Instagrama za grajenje posla na lahkoten, razumljiv in zabaven način. 

Sestavljen je na podlagi mojih izkušenj dela z več kot 2000+ podjetniki iz cele Slovenije v zadnjih 6 letih.

V tečaju je strukturirano znanje iz prakse, ne iz teorije, saj tudi sama uspešno gradim svoj posel s pomočjo Instagrama. 

Ne obljubljam ti uspeha čez noč. 

Grajenje posla na Instagramu je maraton, ne šprint. 

Cilj je, da skozi spletni tečaj postaviš odlične temelje za svoj uspeh na Instagramu, ter se naučiš uporabe vseh orodij, ki jih za marketing ponuja Instagram. 

Dni
Ur
Minut
Sekund

Za koga je ta spletni tečaj?

Ta spletni tečaj je za vse, ki se želite korak po koraku naučiti kako pravilno in uspešno uporabljati Instagram za grajenje vašega posla.

Namenjen je vsem, ki želite s pomočjo Instagrama povečati svojo prepoznavnost na socialnih omrežjih, zgraditi odnos s sledilci in prodati več. 

Kaj se naučiš skozi 8 modulov?

 

MODUL 1 – Spoznamo Instagram za grajenje posla 

V prvem modulu spoznaš kakšen potencial se skriva na Instagramu za grajenje posla, kako gradimo posel na Instagramu, kaj je potrebno za uspeh na Instagramu ter kako deluje Instagram algoritem. Prav tako ti pokažem kako odpreš nov instagram profil in kako v eno aplikacijo dodaš več, že obstoječih profilov in s tem prihraniš veliko časa. 

MODUL 2 – Postavimo trdne temelje Instagram profila 

V drugem modulu je pogoj, da imaš Instagram profil že odprt in tako se lotiva postavljanja temeljev. Najprej res dodobra spoznava Instagram aplikacijo – vse njene skrite in manj skrite kotičke. Nato zaščitiva tvoj profil pred vdori in poskrbiva, da tvoje delo ne bo ukradeno. Nato se odločiš katero vrsto profila boš izbral-a za grajenje svojega posla. Pokažem ti kar nekaj primerov, da se lažje odločiš za svoj posel, kaj je tvoja pot. Določiš si namen svojega profila in raziščeš svojo “konkurenco” na Instagramu, da vidiš kaj v tvoji tržni niši deluje in kaj ne. Naučiš se 2 različna tipa raziskovanja novih profilov na Instagramu. 

MODUL 3 – Uredimo svoj Instagram profil 

V tretjem modulu tako že zelo dobro poznaš uporabo aplikacije in pa zelo dobro veš kaj se v tvoji tržni niši na Instagramu dogaja. Sedaj je čas, da urediva tvoj Instagram profil, tako da bo prvi vtis res fantastičen. Popeljem te skozi 6 glavnih elementov urejenega profila in ti tudi pokažem različne primere, tako da lahkotno urediš svoj profil. Svoj profil tudi povežeš s Facebookom in spoznaš vse opcije teh povezav. Čestitke, po tretjem modulu je tvoj profil pripravljen na grajenje posla. 

MODUL 4 – Objave za grajenje posla na Instagramu 

Osnove so pod streho, sedaj pa je čas za vsebino. Na Instagramu je kar precej možnosti za ustvarjanje kvalitetne vsebine za tvoje sledilce, zato je moja naloga, da ti predstavim popolnoma vse. Vsaka objava na Instaagramu ima 3 vidike – tehnični, vizualni in vsebinski in v tem modulu res dodobra spoznaš vse 3 in kakšno vlogo imajo na Instagramu. Vse tipe objav tudi skupaj praktično objavima – tako da res obvladaš postopek. Tudi Instagram nagradne igre obdelava, ki so na Instagramu super orodje za grajenje posla. Pokažem ti tudi kaj so Instagram # in kako najdeš # za svojo tržno nišo. V tem delu se dotakneva tudi vsebinskega dela objav, tako spoznaš kaj objavljati na svojem profilu. Ta modul je kar obširen, ampak ti bo dal ogromno, da lahko na Instagramu z objavami res zablestiš. 

MODUL 5 – Storyji in Story Highlighti za grajenje posla na Instagramu

Storyji so še eno odlično orodje za grajenje posla in so tisti pravi, pristni stik s tvojimi sledilci. Sama jih obožujem in z največjim veseljem te popeljem v svet storyjev skozi modul številka 5. Tukaj res spoznaš kaj je story, kakšen je njegov potencial, kako ga objaviš, kaj vse lahko objaviš – tehnično in vsebinsko. Spoznaš kaj je primerna vsebina za objavljanje storyjev in kakšno vlogo igrajo story nalepke. Vse skupaj ti zelo praktično in po korakih pokažem, tako da vsega res naučiš. Tudi prodajo skozi storyje pokrijeva v tem modulu. Ker so storyji povezani s story highlighti, jih tukaj spoznaš in urediš. 

MODUL 6 – Z mreženjem na Instagramu do več sledilcev 

Ta modul je zelo, zelo pomemben. Ko enkrat obvladamo objave in storyje, je mreženje tisto, ki naredi na Instagramu veliko razliko med manj in bolj uspešnimi profili. Skozi ta modul spoznaš kaj so Instagram sledilci in kako jih lahko pridobiš več. Spoznaš kako se mrežiš s svojimi sledilci in kako s potencialnimi sledilci skozi objave, storyje … Tako spoznaš 7 različnih oblik mreženja in spoznaš rutino mreženja za tvoj posel. 

MODUL 7 – Promoviranje objav in sodelovanje z influencerji 

Ta modul je v prvem delu zelo, zelo praktičen, saj se skupaj naučiva kako se promovira objava na Instagramu. V drugem delu pa te popeljem skozi potencial influencer marketinga na Instagramu, ki je res velik in v porastu. Popeljem te skozi 8. korakov po katerih vsakemu podjetniku priporočam sodelovanje z influencerji. Tako spoznaš kje jih najdeš, kako jih izbereš, kako se zavaruješ in kako izpelješ odlično sodelovanje. 

MODUL 8 – Strategija za grajenje posla na Instagramu 

Da je uspeh na dolgi rok zagotovljen pa seveda potrebuješ svojo lastno strategijo za uspeh na Instagramu. Pomembno je, da imaš plan – kakšen, izveš v tem modulu. Pomembno je, da znaš narediti mesečno analizo svojega profila in veš ali gradiš v pravi smeri ali ne. Razkrijem ti tudi svojo Instagram strategijo, ki ti bo lahko v pomoč pri sestavi tvoje. Na koncu s teboj delim še nekaj osebnih priporočil in tako se najina skupna pot zaključi. 

Po 8 modulih resnično spoznaš Instagram in se naučiš njegove uspešne uporabe za svoj posel. 


Koliko časa mi bo vzel tečaj?

Tečaj predeluješ v svojem lastnem tempu – vsa vsebina je vnaprej posneta in so jo lahko večkrat zavrtiš. 

Če pa te vseeno zanima koliko časa traja vsak modul … pa imaš spodaj ure. Pri vsakem modulu je dana še domača naloga, ki ni všteta v ta čas. 

  • MODUL 1 – Spoznamo Instagram za grajenje posla (34 minut) 
  • MODUL 2 – Postavimo trdne temelje Instagram profila (37 minut) 
  • MODUL 3 – Uredimo svoj Instagram profil (26 minut) 
  • MODUL 4 – Objave za grajenje posla na Instagramu (1 ura in 30 minut) 
  • MODUL 5 – Storyji in Story Highlighti za grajenje posla na Instagramu (45 minut) 
  • MODUL 6 – Z mreženjem na Instagramu do več sledilcev (1 ura) 
  • MODUL 7 – Promoviranje objav in sodelovanje z influencerji (40 minut) 
  • MODUL 8 – Strategija za grajenje posla na Instagramu (15 minut) 

Dostop do vsebine Instagram tečaja NI ČASOVNO omejen. 

Dni
Ur
Minut
Sekund

Kaj pravijo moji tečajniki?

irena etstimonial
instagram karmen
nina oblak
nastja instagram
3 dnevni izziv instagram avgust 2022 3
neza instagram
dalibor test

Najpogostejša vprašanja

Dostop do Instagram spletnega tečaja vam ostane za vedno. Ni časovne omejitve. Tako da boste lahko vsebine predelovali tudi večkrat. 

Ni nujno. V začetnem modulu vam pokažem kako se ustvari Instagram profil. v kolikor ga še nimate.

Spletni tečaj poteka v moji spletni učilnici do katere lahko dostopate preko telefona ali računalnika. 

Nudim vam 30-dnevno vračilo denarja brez vprašanj, če predelate vsaj polovico spletnega tečaja v roku 30 dni in ugotovite, da to kar ste pričakovali ni bilo to. Zaupam v svoj spletni tečaj in vem koliko znanja vam bom predala.

money garantue
Dni
Ur
Minut
Sekund