Marketinški planer objav 2022

cross pattern

45.00 z DDV

Planer s katerim postane pisanje objav lahkotno in zabavno

Dolga leta sem se spraševala ...

Zakaj nekateri podjetniki s svojimi objavami navdušujejo svoje sledilce, drugi pa ne?

Zakaj nekateri podjetniki s svojimi objavami prodajajo svoje izdelke in storitve, drugi pa ne?

Zakaj nekateri podjetniki uživajo ob pisanju svojih objav, drugim pa to povzroča stres?

In prišla do zanimivega zaključka.

  1. Kot prvo, da večini podjetnikov primankuje znanje o objavah in samem delovanju algoritma, ki vpliva na doseg objav.
  2. Da večini podjetnikov primankuje idej kaj pisati na svojih socialnih omrežjih in potrebujejo zakladnico idej za objave, ki je vedno pri roki. 
  3. Da večina podjetnikov ne planira svojih objav in si ne zna sestaviti svojega plana objav, zato prav pride planer, kamor si lahko svoje ideje in objave planirajo in postanejo ob vsem skupaj bolj organizirani. 

Vso troje sem nato združila v planer, ki je sestavljen iz treh delov. 

VSEBINA PLANERJA ZA LETO 2022

Prvi del planerja je kot priročnik o objavah. Na teh prvih straneh planerja se boste naučili vse, kar je dobro, da kot podjetniki veste o objavah na socialnih omrežjih. Izvedeli boste, kaj je 9 ključnih sestavin za uspešno objavo. V tem prvem delu z vami delim vse, kar morate razumeti, da bo vaš organski doseg objav iz meseca v mesec boljši, da boste dobili boljši odziv na objave in z objavami prodali več. 

Drugi del planerja zajema zakladnico idej za objave. Naučili se boste, katere so objave za večanje prepoznavnosti, katere so pomembne za grajenje odnosa s sledilci, katere za vzpodbujanje želje po nakupu vaše ponudbe in katere za prodajo. Tako boste imeli zakladnico idej za vaša socialna omrežja vedno pri roki. Vse ideje vsebujejo tudi kratko razlago in več opcij kako lahko eno idejo uporabite za svoja socialna omrežja. 

Tretji del planerja je namenjen dejanskemu planiranju vaših objav po tednih in mesecih. Dovolj prostora je, da si boste lahko zapisovali in načrtovali vaše objave. Tako boste vso znanje iz prvega in drugega dela planerja prenesli v prakso. Tretji del vsebuje tudi KOLEDAR OBJAV, kjer so ideje za vas že načrtovane za leto 2022. V tem delu boste vsak mesech naredili tudi analizo svojih objav in tako spremljali svoj napredek. 

Če vas zanima kako je sestavljen, si poglejte video ...

ZA KOGA JE TA PLANER ODLIČNA IZBIRA?

Za vse, ki želite s svojimi objavami povečati svojo prepoznavnost in zavedanje, da vaša blagovna znamka obstaja.

Za vse, ki želite ustvariti zanimanje za svojo blagovno znamko in z obstoječimi sledilci zgraditi zaupanja vreden odnos.

Za vse, ki želite ustvariti željo po nakupu vaše ponudbe.

Za vse, ki želite skozi objave več prodati.

Lahko ste podjetnik, lahko ste bodoči podjetnik ali pa nekdo, ki piše objave za druge blagovne znamke. V vsakem primeru je planer odlična investicija v posel in vaše znanje.

KAJ BOSTE S TEM PLANERJEM PRIDOBILI?

1. Spoznali boste 9 pomembnih sestavin za uspešno objavo. Znanje, ki vam ostane za vedno in vam bo v veliko pomoč pri razumevanju marketinga skozi objave.  

2. Pridobili boste znanje o tem, kateri so glavni marketinški cilji na socialnih omrežjih in kako jih z objavami dosežemo. Spoznali boste, kaj je največja napaka pri doseganju teh ciljev in kako se ji izognete. 

3. Naučili se boste, kako se naredi mesečna analiza svojih objav in kako svoj napredek spremljati skozi številke v letu 2022. 

4. Spoznali boste 12 glavnih kategorij za objave, ki skupaj tvorijo marketinško zakladnico idej za objavljanje v letu 2022. 

5. 365 vnaprej splaniranih objav za celo leto 2022 po dnevih, ki vključujejo vse pomembne dneve za marketing na socialnih omrežjih. 

KAJ PRAVIJO UPORABNIKI O PLANERJA ZA LETO 2021?

breda mnenje
planer testimonial
saso mnenje
sandra vidmar mnenje planer
planer 123

Najpogostejša vprašanja

1. Je Marketinški planer objav v fizični ali digitalni obliki?
Marketinški planer objav za leto 2022 je na voljo samo v fizični obliki in ga dobite po pošti domov.

2. Je planer primeren tudi za začetnike na socialnih omrežjih? 
Ta planer je primeren tako za začetnike, kot za tiste, ki že pišete objave na socialnih omrežjih. 

3. Kdaj bo planer na voljo?
Planer bo na vaš naslov poslan po 15. decembru. 

4. Je poštnina brezplačna ali je to dodaten strošek? 
Da, poštnina je za vsa naročila v decembru brezplačna. 

5. Kaj pa, če ugotovim, da planer ni zame? 
Nudim vam 30-dnevno vračilo denarja brez vprašanj, če ugotovite, da planer ni za vas. Planer mora biti neuporabljen in vrnjen na moj naslov. 

Morda te zanima tudi

45.00 z DDV