4 urna spletna delavnica

POZITIVNO V 2022

VABLJENI V NAŠO DRUŽBO

»Kaj lahko naredimo za vas, za naše ljudi?« smo se vprašale, ko smo zastavljale to delavnico.

»Kako lahko doprinesemo k boljšemu psihičnemu in fizičnemu počutju ljudi v tem času?«

Ker smo v teh norih, nesigurnih in za mnoge zelo stresnih časih ugotovile, da nujno potrebujemo pozitivo, smo se odločile, da naredimo 4 urno delavnico Pozitivno v 2022. 

Vsi potrebujemo nekaj, kar nas bo dvignilo in nam pomagalo, da ponovno zaupamo, da bo vse v redu. Kljub trenutnemu kaosu. Tako v zasebnem kot poslovnem življenju.

 Se strinjate? Potem berite dalje. 

VSEBINA DELAVNICE

5 nas je. Predavateljic in strokovnjakinj na svojih področjih, ki smo si zadale cilj. Da skupaj z vami pozitivno, samozavestno in z dvignjeno glavo vstopimo v leto 2022. Kajti po tej zimi bo vse drugače. V to močno verjamemo. In ker je zdaj čas, da delamo na sebi in zase. 

Anita Mlakar

Predavanje:  Prijazna komunikacija v kriznih časih

»Če pa so drugi takšni, zakaj ne bi bil-a še jaz?« je pogost izgovor, ko se v komunikaciji odzovemo nesramno, arogantno ali celo žaljivo.

Naša komunikacija nas definira, govori o tem kdo smo in kakšne so naše vrednote. O tem moramo razmisliti preden se spustimo na žaljiv nivo sogovornika ali celo sami, v afektu jeze in strahu komuniciramo nespoštljivo.

2

Kako torej komunicirati prijazno? V zasebnem in poslovnem življenju. Kako in kdaj se odzivati na provokativne komentarje. In zakaj ne nehati s prijazno in pozitivno komunikacijo, čeprav bomo naleteli na žaljive odzive? Tudi o tem bomo govorili na predavanju. In kako naj v teh kriznih časih uspešno komuniciramo, da bomo ohranjali odnose s strankami in poslovnimi partnerji. Tudi prijatelji.

Petra Kmetec

Predavanje: Tehnike in strategije za zmanjševanje stresa

Priznajmo si – december zna biti zelo stresen. Kupovanje daril, manevriranje med raznimi obveznostmi, pritiski glede trenutnih razmer, družinska dinamika. Poleg tega pa še vse obremenitve ki jih imamo v službi in doma. 

Tehnike za zmanjševanje in preokvirjanje stresa vam ne bodo vzele dosti časa. So kratke, učinkovite in hitro jih boste osvojili. 

1 1

Po predavanju boste začeli drugače gledati nase in kadar spremenimo svoj pogled, se spremeni okolica, v kateri smo.

Simona Lečnik Očko

Predavanje: Z bontonom do prijaznega sobivanja

Bistvo sodobnega bontona temelji na obzirnosti, spoštovanju in prijaznosti. Spomnili se bomo osnovnih vrednot in njihove pomembnosti v današnji družbi. Strpnost, sočutje in kultura dialoga. Govorili bomo o smernicah bontona pri vsakodnevnih situacijah, zaradi katerih se bomo lažje, predvsem pa bolj samozavestno spopadali z različnimi izzivi in situacijami. 

3

Kateri so tisti triki, ki vplivajo na pozitivno ustvarjanje prvega vtisa pri pozdravljanju, predstavljanju in rokovanju. Kako k našemu dobremu počutju pripomorejo telesna drža, vzpostavitev očesnega stika in nasmeh. Naučili se bomo pravilnega načina dajanja in sprejemanja komplimentov, s katerimi ne bi smeli nikoli skopariti. Kako pravilno izbrati darilo, ga v pravem trenutku izročiti in tudi znati vljudno in hvaležno sprejeti. Druženja za mizo, s fokusom na ljudeh, umirjenemu pogovoru in prijetnih temah v prihajajočem decembru.

Nataša Jeza Kotnik

Predavanje: Izkoristite jutra zase

Jutro je tunel med nočjo (sanjami, podzavestnim umom) ter dnevom (zavestnim umom, egom). V tem prehodnem stanju se ta dva svetova prepletata, zato smo takrat najbolj dojemljivi za odkrivanje svojih notranjih soban, sidranje novih vzorcev v svoje življenje, utrjevanje novih navad, učenje in nenazadnje za načrtovanje prihajajočega dne.

5

Slišali boste nekaj idej, kaj bi lahko počeli zgodaj zjutraj in kako lahko to pripelje do vaše vrhunskosti na vseh življenjskih področjih. Zasebno in poslovno se pogosto zelo prepletata. Tega, da znamo ohranjati dobro čustveno stanje oziroma se znamo vanj čimprej spet vrniti, kadar nas nekaj vrže s tira, se je možno naučiti. Dobra priprava na dan je tu ključnega pomena.

S tem, ko bomo bolj zvesti sami sebi in bomo jutro za jutrom krepili svoje sposobnosti, bomo postajali najboljša verzija samih sebe. Morda bo to, da si boste vsako jutro poklonili dve uri časa, najboljša odločitev vašega življenja.

Katja Breznik

Predavanje: 6 ključnih stvari, da bomo pri svojem delu srečni 

Ne glede na to ali ste zaposleni ali pa imate svoje podjetje je ključno, da ste ob svojem delu srečni. Obstajajo majhni triki, ki jih lahko uvedemo v vsakodnevno delo, tako da bo le to, bolj lahkotno in zabavno. Raziskave kažejo, da če smo srečni pri svojem delu, smo tudi bolj produktivni. To pomeni, da lahko v krajšem času naredimo več. 

4

Glede na to, da delu dnevno posvetimo kar precej našega časa, je še toliko bolj pomembno kako se ob tem počutimo. Na predavanju bom z vami delila 6 trikov, ki jih sama uporabljam, da je iz dneva v dan bolj uživam v svojem delu. Trikov, ki jih boste lahko takoj po predavanju prenesli v prakso. 

KOMU JE DELAVNICA NAMENJENA?

Če se ti zdi, da je to pravi korak zate, da želiš biti zraven, te vabimo, da se nam pridružiš na naši enodnevni delavnici. 5 zanimivih tem smo pripravile v štirih urah našega druženja in kdo ve, kam nas bo odpeljala pot in kaj vse se lahko v tem času še zgodi. Vemo samo, da želimo to narediti s pravimi ljudmi. Z vami, ki si tega res želite.

MNENJA O DELU Z NAMI

Pozdravljena, Anita. Tale Pozitivni teden je nekaj najboljšega, kar ste lahko naredile. In ravno v pravem času. Vesela sem, da ste me vzele pod svojo perut, ker tukaj čutim toliko pozitive. Tiste pristne in čutim sprejetost. Iskrena hvala. Na področju mojega delovanja, priznam, je včasih pot trnava, amapk nekaj v duši me kliče na to pot in vesela sem, da sem jo izbrala. HVALA ZA POZITIVNI TEDEN. Res.
Tadeja
Drage moje, Anita Mlakar, Public Relations, Petra Kmetec, Katja Breznik, Natasa Jeza Kotnik in Simona Lečnik Očko, sploh ne veste, kako ste mi polepšale ta teden! V zadnjem času sem imela zdravstvene težave, tako da nisem mogla opraviti svojega dela. Pravzaprav si nisem mogla privoščiti poslušati predavanj, ker moram nadoknaditi en kup dela. Zjutraj ob 9.00 sem ponavadi najbolj produktivna. Kljub temu sem se odločila, da bom zraven. In ni mi žal! Spravile ste me v tako dobro energijo, da sem se z lahkotnostjo vrgla v pisanje in oblikovanje učnega gradiva za Akademijo za holistični kovčing otrok in mladostnikov.
Karin

Skupna vrednost delavnice je 250€

4 urna spletna delavnica

Akcijska cena za prijave do 24. novembra je samo:
250
47 Število mest je omejeno!
  •  

BONUS: Delavnica bo potekala preko orodja ZOOM, tako da bo čas tudi za vaša vprašanja. Posnetek bo po delavnici na voljo še do nedelje 28. novembra.

PRIJAVA NA DELAVNICO

Izpolnite spodnje podatke in v roku 24 ur boste dobili povratno e-mail sporočilo s podatki za plačilo delavnice.

Vesele bomo, če se nam boste pridružili.

Anita, Katja, Petra, Simona in Nataša