CELOLETNA SPLETNA ŠOLA

Marketinška družina

Zakladnica znanja in podporno okolje za podjetnike, ki gradite svoj posel na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Tik Tok. 

Poglej si kratek video, da začutiš, kaj Marketinška družina, v resnici je.

DSCF3931

VRATA SO ODPRTA ZA KRATEK ČAS
VSTOP V ŠOLO JE MOŽEN SAMO 1 X LETNO

Začnemo 2. januarja 2023 in končamo 31. decembra

Dni
Ur
Minut
Sekund
daja daja članstvo
sašo članstvo

VEČINA PODJETNIKOV NA DRUŽBENIH OMREŽJIH SE SOOČA Z NASLEDNJIMI IZZIVI …

Pomanjkanje motivacije za redno prisotnost na družbenih omrežjih

V spletni šoli vam bom podala dodatne smernice, praktične primere in podporo, da boste postali redno prisotni s svojimi objavami. Tako, da motivacije sigurno ne bo zmanjkalo.

Pomanjkanje idej, kaj objavljati na svoja družbena omrežja

Ta del naj vas ne skrbi, saj bomo vsak mesec pogledali 12+ aktualnih idej za objave in jih splanirali v mesečni plan. Tako boste vsak mesec skozi svoje objave večali svojo prepoznavnost, gradili odnos s sledilci in prodajali svojo ponudbo.

Pomankanje znanja, kako se posel na družbenih omrežjih gradi

Novo znanje bomo osvajali vsak mesec skozi praktično naravnane mesečne delavnice, ki vas bodo podprle pri pisanju in snemanju objav, kreiranju storyjev in kratkih video vsebin (Reelsov), komunikaciji s sledilci, prodaji in še marsičem. Vsaka delavnica bo sestavljena iz osnovnega dela, za tiste, ki ste bolj na začetku in nadaljevalnega dela, za tiste, ki že nekaj časa gradite svoj posel na družbenih omrežjih. Delavnice se bodo iz meseca v mesec nadgrajevale.

Težko sledenje vsem novostim na družbenih omrežjih

V ta namen vas bom tedensko obveščala v FB skupini o novostih, ki se bodo zgodile na Instagramu, Facebooku ali Tik Toku in bodo pomembne za vaše grajenje posla. Vem, da zna biti sledenje vsem novostim za marsikoga izziv.

Brez podpore in možnosti vprašanj vezanih na družbena omrežja

Skozi celo leto boste imeli v Marketinški družini dve možnosti za podporo. Ena možnost je zaprta FB skupina, kjer boste lahko postavljali vprašanja ves čas in dobili odgovore od mene in ostalih članov. Druga možnost so naša skupina ZOOM srečanja za vprašanja in pregled objav, ki bodo kar 2 x mesečno. Tako da je vsaka skrb odveč, da odgovora ne bi dobili.

3 GLAVNI CILJI ZA LETO 2023

POSTANETE REDNO PRISOTNI S SVOJO VSEBINO NA DRUŽBENIH OMREŽJIH 

POVEČATE SVOJO PREPOZNAVNOST & PRODAJO NA DRUŽBENIH OMREŽJIH 

POSTANE GRAJENJE POSLA NA DRUŽBENIH OMREŽJIH BOLJ LAHKOTNO IN ZABAVNO 

anita članstvo
vanja mihelič članstvo

Kaj najdete v spletni šoli?

Kako z objavami graditi posel 6

Vsak mesec bomo imeli 4 ure za predavanja & delavnice. Znanja bo dovolj, da osvajate nove veščine, hkrati pa ne preveč, da ne bi zmogli slediti programu. 

Pomembno: Vse ZOOM DELAVNICE in FB LIVE srečanja se snemajo, tako da lahko pogledate vsebine tudi v posnetku in postavljate vprašanja tudi naknadno.

PODROBNA RAZLAGA MESEČNIH AKTIVNOSTI

1. TEDEN: TEDEN NOVEGA ZNANJA

 

FB LIVE – PONEDELJEK OB 10.00 – 11.00 

PLAN ZA 12 NAPISANIH OBJAV

Vsak mesec bom za vas splanirala 12 objav iz Marketinškega planerja objav za leto 2023 in vam podala konkretne napotke in primere, kako te ideje najbolj učinkovito uporabite tisti mesec, ki je pred vami. Cilj vsak mesec bo, da objavite 12 objav. Ta FB LIVE rubrika bo poskrbela, da boste že v začetku meseca imeli plan objav, ki se ga lahko držite. 

 

 

FB LIVE – PETEK OB 10.00 – 11.00

KAKO BOLJ LAHKOTNO GRADITI SVOJ POSEL?

Na teh srečanjih bodo pogledali kaj vse nas pri grajenju posla podpira in kaj ne. Učili se bomo, kako še bolj podpreti svoj posel skozi notranji svet ter izboljšati odnos do denarja in prodaje. Tukaj nam bo pomagal s svojim znanjem tudi Andrej Stjepčević, ki je moj najboljši mentor na tem področju odkar imam svoj posel. 

2. TEDEN: TEDEN UTRJEVANJA ZNANJA

 

ZOOM – PONEDELJEK OB 10.00 – 11.30

ČAS ZA VPRAŠANJA & PREGLED OBJAV

Ko gradimo posel na družbenih omrežjih se nam odpre ogromno vprašanj. Včasih potrebujemo samo potrditev, da delamo prav. Drugič potrebujemo kak nasvet, usmeritev. Ta srečanja so zelo dragocena in velika podpora pri grajenju posla.  Na teh srečanjih bom odgovarjala na vaša vprašanja in pregledovala vaše objave. 

 

3. TEDEN: TEDEN NOVEGA ZNANJA

ZOOM – PONEDELJEK OB 10.00 – 12.00

MESEČNA MARKETINŠKA DELAVNICA 

Vsak mesec bomo imeli mesečno delavnico, ki bo razdeljena v OSNOVNI & NADALJEVALNI nivo. Mesečne delavnice se bodo nadgrajevele iz meseca v mesec, tako da boste resnično utrdili marketing svoje blagovne znamke na družbenih omrežjih. 

Izjemoma bosta dve delavnici tudi daljši – Reelsi za grajenje posla in Story za grajenje posla, saj boste dobili napotke za izdelavo po dnevih. 

Seznam delavnic po mesecih si lahko prebereš spodaj: 

Januar – Postavljanje temeljev: 5 KLJUČNIH VPRAŠANJ ZA ODLIČEN POSEL NA DRUŽBENIH OMREŽJIH 

Temelji so osnova za večjo prepoznavnost in odlično prodajo na družbenih omrežjih. Na tej delavnici se bomo vprašali 5 ključnih vprašanj, ki nam bodo pomagala postaviti trdne temelje za celo leto 2023. 

Februar – Pisne objave: FORMULA ZA LAHKOTNO PISANJE OBJAV & REDNO PRISOTNOST

Pisanje objav je lahko lahkotno in zabavno. Razkrila vam bom svojo formulo za pisanje objav, ki jo lahko uporabite tudi za svoja e-mail sporočila in video objave. Dodatno bomo pogledali, kako naredimo svoja besedila bolj zanimiva in berljiva ter kako smo lažje redno prisotni s svojimi objavami skozi celo leto. 

Marec – Video objave: REELSI ZA GRAJENJE POSLA – 21 DNEVNA DELAVNICA 

Glede na to, da so Reelsi trenutno ena bolj aktualnih in odličnih objav na Instagramu in Facebooku, bomo naredili 21 dnevno delavnico za kreiranje Reelsov. V obdobju 21 dni bomo skupaj ustvarili 7 – 14 različnih kratkih video vsebin. Za vsak video boste dobili tudi tehnična navodila.

April – Pisna in video objave: VIZUALNI DEL OBJAV ZA GRAJENJE POSLA 

Vizualni del je zelo pomemben del naših objav. Pogledali si bomo različne ideje za vizualni del objav, kje in kako jih ustvarite. Naučili se bomo tudi kar nekaj trikov za urejanje s pomočjo orodja Canva in pogledali, kje vse je vizualni del na družbenih omrežjih še pomemben. 

Maj – Story: STORY ZA GRAJENJE POSLA – 21 DNEVNA DELAVNICA 

Storyji so odlično orodje za grajenje skupnosti in prodajo. Na 21 dnevni delavnici se bomo naučili, kako vsebinsko uporabljati Storye za grajenje svojega posla. Dobili boste napotke po dnevih za ustvarjanje svojih storyjev. Vsi, ki storyje že objavljate redno bomo pogledali, kako lahko svojo prisotnost še nadgradite.

Junij – Komunikacija: KOMUNIKACIJA – KLJUČ DO VEČJE PREPOZNAVNOSTI NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Komunikacijska je ključ do večje prepoznavnosti na družbenih omrežjih. Obstaja kar nekaj vrst komunikacije, ki jo velikokrat ne vključimo v svoj marketing. Z dobro zasnovano strategijo za komunikacijo lahko pridobite več sledilcev in boljše prodajate svojo ponudbo. 

Julij & Avgust – Meseca za utrjevanje znanja 

Lani se je izkazalo, da vsi potrebujemo počitek od delavnic, zato bosta letos dva meseca namenjena UTRJEVANJU ZNANJA. Ta dva meseca bosta namenjena temu, da pogledate kakšne delavnice še enkrat ali pa ujamete, če ste kaj zamudili. Zoom srečanja za vprašanja bodo normalno po urniku.

September – Prodaja: KAKO POVEČAMO PRODAJO SVOJE PONUDBE?

September je idealen mesec, da se še bolj poglobimo v naš prodajni proces in načine, kako prodajamo svojo ponudbo na družbenih omrežjih. Do tega trenutka boste imeli že ogromno novega znanja in temelje postavljene, tako da bo delavnica zelo koristna. 

Oktober – Dodatna orodja: TRIKI & NASVETI ZA GRAJENJE E-MAIL BAZE 

Grajenje e-mail baze je ključen element odličnega marketinga in družbena omrežja so odličen prostor, da z njimi gradimo svojo e-mail bazo. Na tej delavnici bomo pogledali različne strategije, kako lahko polnimo svojo e-mail bazo. Razkrili bomo tudi različna orodja za grajenje e-mail baze za vse, ki tega še ne počnete. 

November – Dodatna orodja: 2 VRSTI SODELOVANJA ZA VEČJO PREPOZNAVNOST IN PRODAJO

Sodelovanja so odličen način za večanje prepoznavnosti in prodajo. Spoznali bomo dve vrsti sodelovanja in konkretne primere iz prakse, kako lahko sodelovanje sami vnesete v svojo blagovno znamko. 

December – Plan za naprej: MARKETINŠKA STRATEGIJA ZA LETO 2024

December je idealen čas za pogled nazaj in pogled naprej. Zato si bomo postavili strategijo za leto, ki je pred nami. Z dobro postavljeno startegijo je grajenje posla na družbenih omrežjih veliko bolj lahkotno in zabavno. 

 

4. TEDEN: TEDEN UTRJEVANJA ZNANJA

 

ZOOM: PONEDELJEK OB 10.00 – 11.30

ČAS ZA VPRAŠANJA & PREGLED OBJAV

Ko gradimo posel na družbenih omrežjih se nam odpre ogromno vprašanj. Včasih potrebujemo samo potrditev, da delamo prav. Drugič potrebujemo kak nasvet, usmeritev. Ta srečanja so zelo dragocena in velika podpora pri grajenju posla. Na teh srečanjih bom odgovarjala na vaša vprašanja in pregledovala vaše objave. 

DODATNI STROKOVNJAKI V LETU 2023

strokovnjaki
suzana članstvo

DODATNI BONUSI ZNOTRAJ SPLETNE ŠOLE

Tehnični kotiček & Mini triki

Tehnični kotiček vsebuje kratke video vsebine z navodili, ki vam bodo v pomoč pri grajenju posla na Instagramu, Facebooku in Tik Tok. Do vseh teh video navodil imate dostop celo leto 2023. 

7
8

Gosti presenečenja

Spodaj najdete 5 bonus srečanj, kjer so gosti presenečenja v letu 2022 delili svoje znanje. Ta predavanja so vam za ogled v letu 2023 in jih najdete po bonusi. 

anita mlakar
alexandra
andrej finance
martina inticija
shana flogie
nataša popov članstvo
jasna podobnik članstvo
iris članstvo

Izobraževanja in skupino vodim Katja Breznik Stjepčević

V spletni šoli te skozi novo znanje, praktične primere in podporo nežno potiskam ven iz cone udobja. 

Moj cilj je, da dobiš podporo, ki si jo zaslužiš in da spoznaš vse poti grajenja tvojega posla na družbenih omrežjih. 

Tudi sama sem s pomočjo družbenih omrežij v celoti zgradila svojo osebno znamko, tako da je vso znanje, ki ti ga predajam znotraj družine je iz prakse, ne iz teorije. 

Vse kar učim, delam tudi sama. 

Vabljen-a v družino, vesela te bom. 

Marketinška mama Katja 

2022 1113 20263800

V letu 2022 je Marketinško družino obiskovalo 110+ podjetnikov iz cele Slovenije. Imeli smo tudi dve druženji v živo.

Tudi v letu 2023 se bomo najmanj 2 x srečali v živo. Enkrat na pikniku pred poletjem in enkrat ob koncu leta, da proslavimo leto, ki je za nami. 

DSCF3931
reneta kocbek članstvo
nataša članstvo 2
urša članstvo
piknik
tjasa bocek članstvo
mojca galea članstvo
sabina vrab članstvo
nataša članstvo

Najpogostejša vprašanja

Spletna šola Marketinška družina odpira svoja vrata januarja 2023 in traja do konca decembra 2023. Dostop do vsebine ti je na voljo skozi celo leto. Določena vsebina bo vnaprej posneta, delavnice in mesečna srečanja pa bodo potekala v živo. 

V Marketinški družini ste podjetniki z različnim predznanjem, tako da bodo vse delavnice v letu 2023 razdeljene v osnovni in napredni nivo. Ravno ta dinamika pa daje skupini tisti pravi čar, saj se eden od drugega ogromno naučite. 

Vsa vsebina je dostopna v spletni učilnici na moji spletni strani. Do nje dostopaš s svojim e-mailom in geslom, ki ga vneseš ob prijavi. Del podpore in druženja pa poteka v zaprti FB skupini – tam pa je odlično, da imaš osebni FB profil ali FB stran, da se lahko pridružiš v skupino. Ob prijavi in plačilu ti pošljem povezavo do FB skupine.  

Žal v takšnem primeru vsebina zate ni primerna, saj je namenjena že obstoječim podjetnikom, ki upravljajo svoja družbena omrežja in tistim, ki upravljajo družbena omrežja za druge podjetnike. Primerna je tudi za tiste, ki delate mrežni marketing ali pa želite postati influencerji za druge. Če nimate namena nikoli nič prodajati pa ta skupina ni za vas. 

VRATA SO ODPRTA ZA KRATEK ČAS
VSTOP V ŠOLO JE MOŽEN SAMO 1 X LETNO

Dni
Ur
Minut
Sekund

Enkratno plačilo

588
490
Z DDV
  • Pri izbiri plačila v enkratnem znesku ti dva meseca podarim
  • Dostop do Marketinške družine za leto 2023
  • Dostop do vseh delavnic in bonusov v spletni učilnici
  • Dostop do zaprte FB skupine
  • Celoletna podpora in mentorstvo znotraj spletne šole
money garantue

100 % Garancija na nakup!

Ko se prvič pridružiš Marketinški družini, ti zagotavljam 100 % garancijo zadovoljstva.

Če ti Marketinška družina zaradi kakršnihkoli razlogov ne bo všeč, mi v roku 8 dni od pridružitve kontaktiraj in brez vprašanj, komplikacij, stroškov prekinitve ti takoj povrnem denar.