SPLETNI TEČAJ

OBLIKOVANJE S CANVO ZA DRUŽBENA OMREŽJA

V kratkem času ustvari privlačne objave za svoja družbena omrežja

Za nakup spletnega tečaja klikneš na oranžen gumb. Preusmeri te v spletno trgovino, kjer izpolniš podatke in opraviš nakup tečaja.

Se ti dogaja da ...

Nimaš idej, kako oblikovati svoje grafike za družbena omrežja? 

Še ne poznaš Canve in te zanima, kako lahko v kratkem času ustvariš privlačne grafike?

Že uporabljaš Canvo, ampak ti urejanje grafik za objave vzame ogromno časa? 

Popolnoma te razumem, tudi sama sem bila pred 7 leti na točki, ko nisem vedela, kje naj si ustvarim vizualno privlačne objave. 

Pa ne samo to, ko sem odkrila Canvo, sem v njej preživela ure in ure, in velikokrat na koncu ustvarila nekaj, kar mi sploh ni bilo všeč. 

Želel sem imeti vizualno privlačne grafike za moj brand, ki bi navdušile tiste, ki obiščejo moja družbena omrežja. 

Želela sem, da moje grafike pritegnejo moje idealne stranke k nakupu moje ponudbe. 

Najbolj pa sem si želela, da mi vse skupaj ne vzame veliko časa. 

Skozi leta uporabe Canve sem dodobra spoznala Canva urejevalnik, potencial, ki ga ponuja za ustvarjanje objav, sisteme in načine, kako v kratkem času ustvariš res lepe grafike. 

In vse to sem pripravljena podeliti tudi s teboj. 

 

FOTO Rok Breznik 52

Sem Katja Breznik Stjepčević in obožujem družbena omrežja za grajenje posla. 

Ob vsem kar delam resnično uživam in moje največje zadovoljstvo je videti, da mojim strankam uspe lahkotno in uspešno graditi posel na družbenih omrežjih. 

Sama spodbujam uporabo Canve, če ustvarjaš objave za družbena omrežja, saj je res preprosto orodje, ki se ga lahko nauči vsak. 

Hkrati pa ponuja Canva toliko predlog, ki jih lahko uporabiš, da ne potrebuješ oblikovalskega predznanja. 

Verjamem, da je z znanjem Canve grajenje posla veliko lažje. 

Kaj je Canva?

Canva je spletna platforma za oblikovanje, ki omogoča uporabnikom ustvarjanje različnih grafičnih vsebin brez potrebe po strokovnem oblikovalskem znanju.

V Canvi lahko ustvarjate vizualne materiale, kot so objave za družbena omrežja, plakati, letaki, vizitke, infografike, predstavitve in še veliko več.

Ko enkrat osvojite uporabo Canva urejevalnika postane vse skupaj lahkotno in zabavno. 

Osnova verzija orodja Canva je brezplačna. Kasneje pa lahko nadgradite v Canvo Pro, ki ponuja še več možnosti za fotografije, pisave in grafike. 

canva spletni tečaj proslava
Canva tečaj mi je bil zelo v pomoč raziskovanju zmožnostih uporabe canva programa in tudi pri postavljanju družabnih omrežij. Katja v samem tečaju zelo sistematično pelje čez celoten pregled možnosti dela v canvi, povabi tudi v samostojno delo preko domačih nalog, tako da dejansko lahko vse tudi sam preizkusiš. Način podajanja informacij je zelo podporen, jasen in navdihujoč, kar zelo pomaga pri učenju. Poleg znanja uporabe canve pa mi je bilo tudi zelo dragoceno znanje o Instagramu. Tečaj toplo priporočam vsem, ki se želite naučiti uporabo canve in potrebujete pomoč pri postavitvi Instagrama.
Sabina Gombač (sabina-psihoterapija.si)

Vsebina spletnega tečaja

MODUL 1:
SPOZNAJMO ORODJE CANVA

V tem modulu boste raziskali, kaj Canva je. Spoznali boste, kje vse lahko uporabite Canvo za svoje potrebe. Poleg tega boste korak za korakom spoznali postopek ustvarjanja in urejanja vašega Canva računa ter odkrili potencial, ki ga orodje prinaša. Pogledali si bomo tudi razlike med brezplačno in plačljivo različico Canve.

MODUL 2:
KAKO ZAČNEMO Z UREJANJEM?

V tem modulu boste osvojili osnove začetka urejanja v Canvi. Naučili se boste, kako izbrati že pripravljeno predlogo, prilagoditi velikost vaše grafike ter kako se hitro znajti med možnostmi, ki jih ponuja Canva urejevalnik. Preko praktične vaje boste na koncu tega modula utrdili svoje znanje. 

MODUL 3:
CANVA UREJEVALNIK

Odkrili boste, kje natančno v Canvi urejate vaše grafike. Spoznali boste različne komponente urejevalnika, kot so zgornja in spodnja vrstica, levi “meni” in še več. S tem modulom boste postali samozavestni uporabniki Canve urejevalnika, kar vam bo omogočilo nemoteno in učinkovito urejanje.

MODUL 4:
ELEMENTI ZA UREJANJE

V tem modulu boste raziskali različne elemente, ki jih ponuja Canva. Spoznali boste, kako uporabljati črte, oblike, grafične elemente, ikone, okvirje, mreže, smartmockupe in še več. S temi znanji boste lahko vaše grafike za družbena omrežja obogatili in naredili unikatne.

MODUL 5:
FOTOGRAFIJE & VIDEO VSEBINE

Raziščite bogato zbirko fotografij in videoposnetkov v Canvi ter se naučite, kako jih urediti in prilagoditi svojim potrebam. Spoznali boste tudi tehniko odstranjevanja ozadja iz fotografij. Ta modul vam bo pomagal dodati vizualne elemente, ki bodo še bolj obogatili vaše grafike. 

MODUL 6:
BESEDILO, BARVE, OZADJA

Odkrili boste, kako urediti besedilo v Canvi, prilagajati barve in ustvariti ozadja. Ta modul vas bo popeljal skozi postopke, kako ustvariti izrazne besedilne elemente, se poigrati z barvno paleto in ozadji, ki bodo vaše grafike naredili še bolj privlačne.

MODUL 7:
PAKET ZA BLAGOVNO ZNAMKO

V tem modulu boste spoznali, kako ustvariti svoj lasten paket za blagovno znamko, ki vključuje logotip, barve, besedilo in več znotraj Canve. To vam bo omogočilo, da svoje grafike naredite bolj prepoznavne in dosledne. Tudi časovno bo to zelo skrajšalo vaše urejanje grafik.

MODUL 8:
OBJAVE ZA DRUŽBENA OMREŽJA

Pogledali boste, kako prilagoditi dimenzije objav za različna družbena omrežja, vključno z Instagramom in Facebookom. Spoznali boste, kako ustvariti privlačne objave in kako uporabiti načrtovalnik objav v Canvi Pro.

MODUL 9:
VIDEO ZA DRUŽBENA OMREŽJA

Odkrili boste, kako ustvariti video objave za družbena omrežja ter kako urejati video vsebine v Canvi. Ta modul vam bo omogočil, da svoje  objave dvignete na višji nivo z dodanimi video elementi.

BONUS MODUL:
TRIKI & NASVETI ZA HITREJŠE UREJANJE

Na koncu bom delila še bližnjice, trike, nasvete za hitrejše urejanje grafik v Canvi. Komaj čakam, da vam podelim vse skrivnosti, ki vam bodo res pomagale, da predvsem prihranite veliko časa.

Kako tečaj izgleda v praksi?

Po nakupu tečaja dobite dostop do celotnega tečaja v spletni učilnici. 

Za dostop do spletne učilnice potrebujete samo wifi povezavo in napravo na kateri boste spremljali vsebine (telefon ali računalnik). 

Vsak modul vsebuje posnetke, kjer vam stvari kažem direktno v Canvi, počasi, korak po koraku. 

Priporočam, da začnete s prvim modulom in nato nadgrajujete svoje znanje iz modula v modul. 

Po 9 modulih boste obvladali uporabo Canve, kot orodja in vedeli kakšne grafike so primerne za vaše objave na družbenih omrežjih. 

Canva spletni tečaj grafika telefon družbena omrežja

Za nakup spletnega tečaja kliknite na oranžen gumb. Preusmerjeni boste v spletno trgovino, kjer izpolnite podatke in opravite nakup tečaja.

Mnenje strank canva spletni tečaj

Najpogostejša vprašanja in odgovori

1. Je spletni tečaj Canva za oblikovanje objav zelo obsežen? 
Časovno traja en modul od 15 do 60 minut. Tako da ni preveč obsežno in lahko celoten tečaj predelate v enem vikendu ali pa si ga razporedite v 9 tednov – en modul na teden. 

2. Je spletni tečaj primeren tudi za začetnike na družbenih omrežjih? 
Točka na kateri ste trenutno je idealna, da začnete s tečajem. Canva tečaj vas pelje od začetka pa vse do nadaljevalnih trikov, nasvetov za vaše objave na družbenih omrežjih. 

3. Kdaj bo spletni tečaj na voljo?
Spletni tečaj je že na voljo. Dostop dobite ob nakupu znotraj spletne učilnice in ni časovno omejen.  

4. Kako poteka naročilo spletnega tečaja?

  1. Korak: Klikneš na oranžen gumb, ki te bo preusmeril na naslednji korak, kjer klikneš NAKUP. 
  2. Korak: Vpišeš svoje podatke, naslov za dostavo in e-mail kontakt. 
  3. Korak: Izbereš način plačila, in sicer po predračunu, plačilo s kartico ali paypal. 
  4. Korak: Klikneš na gumb “Kupite sedaj” in s tem je naročilo oddano in nakup opravljen
  5. Korak: Na svoj e-mail naslov boš v roku 24 ur od naročila poslan e-mail s podatki kako dostopaš do spletne učilnice. 

Če imate še kakšna vprašanja mi pišite na info@katjabreznik.com 

 

money garantue

100 % Garancija na nakup!

Nudim vam 30-dnevno vračilo denarja, če v 30 dneh, ko predelate prve 3 module ugotovite, da spletni tečaj ni za vas. Če predelate več vračilo denarja ni mogoče. Znotraj učilnice lahko spremljam vaš napredek. 

Za nakup spletnega tečaja kliknite na oranžen gumb. Preusmerjeni boste v spletno trgovino, kjer izpolnite podatke in opravite nakup tečaja.