OBLIKOVANJE S CANVO ZA DRUŽBENA OMREŽJA

SPLETNI TEČAJ

Ste pripravljeni stopiti iz sence in svoja družbena omrežja napolniti s svežo, kreativno vsebino?

Ustvarjanje vizualnih objav za družbena omrežja še nikoli ni bilo lažje. 

Predstavljam vam rešitev – spletni tečaj “Oblikovanje s Canvo za družbena omrežja”.

canva spletni tečaj proslava

Za nakup spletnega tečaja kliknite na oranžen gumb. Preusmerjeni boste v spletno trgovino, kjer izpolnite podatke in opravite nakup tečaja.

Kaj je Canva?

Canva je spletna platforma za oblikovanje, ki omogoča uporabnikom ustvarjanje različnih grafičnih vsebin brez potrebe po strokovnem oblikovalskem znanju.

V Canvi lahko ustvarjate vizualne materiale, kot so objave za družbena omrežja, plakati, letaki, vizitke, infografike, predstavitve in še veliko več.

Ko enkrat osvojite uporabo Canva urejevalnika postane vse skupaj lahkotno in zabavno. 

Osnova verzija orodja Canva je brezplačna. 

Canva spletni tečaj grafika

Za koga je ta spletni tečaj?

Če ste začetnik, ki si želi osnovnega znanja o Canvi, ali pa že imate nekaj izkušenj, a želite svoje spretnosti nadgraditi je Canva tečaj za vas. 

Canva spletni tečaj je zasnovan za vse ravni znanja, saj vsebuje osnovne kot tudi napredne trike za oblikovanje na družbenih omrežjih. 

Skozi tečaj sledite preprostim video korakom in opazili boste, kako hitro boste osvojili oblikovanje s Canvo. 

Mnenje strank canva spletni tečaj

Ustvarite čarobne grafike za
družbena omrežja

Orodje Canva ni le orodje – je vaš čarobni pripomoček za ustvarjanje. 

Na tem tečaju boste razkrili vse skrivnosti, kako navigirati skozi Canva platformo in izkoristiti njene močne funkcije. 

Postali boste mojstri izbire pravih predlog, prilagajanja barv, postavljanja besedila in elementov ter ustvarjanja vizualnih simfonij, ki bodo izrazile vašo edinstveno zgodbo.

Vaša ciljna publika ne potrebuje samo informacij – potrebuje izkušnjo. In prav to vam bo ta tečaj omogočil. 

Ne boste le ustvarjali objav – ustvarjali boste zgodbe, ki bodo osvajale srca vaših sledilcev.

 

 

Canva spletni tečaj grafika telefon družbena omrežja

Kako je spletni tečaj sestavljen? ​

MODUL 1:
SPOZNAJMO ORODJE CANVA

V tem modulu boste raziskali, kaj Canva je. Spoznali boste, kje vse lahko uporabite Canvo za svoje potrebe. Poleg tega boste korak za korakom spoznali postopek ustvarjanja in urejanja vašega Canva računa ter odkrili potencial, ki ga orodje prinaša. Pogledali si bomo tudi razlike med brezplačno in plačljivo različico Canve.

MODUL 2:
KAKO ZAČNEMO Z UREJANJEM?

V tem modulu boste osvojili osnove začetka urejanja v Canvi. Naučili se boste, kako izbrati že pripravljeno predlogo, prilagoditi velikost vaše grafike ter kako se hitro znajti med možnostmi, ki jih ponuja Canva urejevalnik. Preko praktične vaje boste na koncu tega modula utrdili svoje znanje. 

MODUL 3:
CANVA UREJEVALNIK

Odkrili boste, kje natančno v Canvi urejate vaše grafike. Spoznali boste različne komponente urejevalnika, kot so zgornja in spodnja vrstica, levi “meni” in še več. S tem modulom boste postali samozavestni uporabniki Canve urejevalnika, kar vam bo omogočilo nemoteno in učinkovito urejanje.

MODUL 4:
ELEMENTI ZA UREJANJE

V tem modulu boste raziskali različne elemente, ki jih ponuja Canva. Spoznali boste, kako uporabljati črte, oblike, grafične elemente, ikone, okvirje, mreže, smartmockupe in še več. S temi znanji boste lahko vaše grafike za družbena omrežja obogatili in naredili unikatne.

MODUL 5:
FOTOGRAFIJE & VIDEO VSEBINE

Raziščite bogato zbirko fotografij in videoposnetkov v Canvi ter se naučite, kako jih urediti in prilagoditi svojim potrebam. Spoznali boste tudi tehniko odstranjevanja ozadja iz fotografij. Ta modul vam bo pomagal dodati vizualne elemente, ki bodo še bolj obogatili vaše grafike. 

MODUL 6:
BESEDILO, BARVE, OZADJA

Odkrili boste, kako urediti besedilo v Canvi, prilagajati barve in ustvariti ozadja. Ta modul vas bo popeljal skozi postopke, kako ustvariti izrazne besedilne elemente, se poigrati z barvno paleto in ozadji, ki bodo vaše grafike naredili še bolj privlačne.

MODUL 7:
PAKET ZA BLAGOVNO ZNAMKO

V tem modulu boste spoznali, kako ustvariti svoj lasten paket za blagovno znamko, ki vključuje logotip, barve, besedilo in več znotraj Canve. To vam bo omogočilo, da svoje grafike naredite bolj prepoznavne in dosledne. Tudi časovno bo to zelo skrajšalo vaše urejanje grafik.

MODUL 8:
OBJAVE ZA DRUŽBENA OMREŽJA

Pogledali boste, kako prilagoditi dimenzije objav za različna družbena omrežja, vključno z Instagramom in Facebookom. Spoznali boste, kako ustvariti privlačne objave in kako uporabiti načrtovalnik objav v Canvi Pro.

MODUL 9:
VIDEO ZA DRUŽBENA OMREŽJA

Odkrili boste, kako ustvariti video objave za družbena omrežja ter kako urejati video vsebine v Canvi. Ta modul vam bo omogočil, da svoje  objave dvignete na višji nivo z dodanimi video elementi.

BONUS MODUL:
TRIKI & NASVETI ZA HITREJŠE UREJANJE

Na koncu bom delila še bližnjice, trike, nasvete za hitrejše urejanje grafik v Canvi. Komaj čakam, da vam podelim vse skrivnosti, ki vam bodo res pomagale, da predvsem prihranite veliko časa.

Za nakup spletnega tečaja kliknite na oranžen gumb. Preusmerjeni boste v spletno trgovino, kjer izpolnite podatke in opravite nakup tečaja.

Spletni tečaj sem kupila, saj sem v Canvi preživela ure in ure in nisem bila zadovoljna s svojimi objavami. Ko sem skupaj s Katjo osvojila Canva urejevalnik in predelala modul za objave na družbenih omrežjih sem dobila tisti manjkajoči delček sestavljanke. Sedaj imam objave vizualno urejene in prav z veseljem jih tudi urejam. Tudi stranke pravijo, da že prepoznajo moje objave, kar pomeni, da se gradi tudi prepoznavnost moje blagovne znamke. Sem navdušena nad tem kako preprosto je vse skupaj, ko se naučiš.
69008894 3939 4d34 95d1 641cdebd3ffb
Milena
334063894 113829754975644 8474574925657662029 n

AVTORICA TEČAJA

Sem Katja Breznik Stjepčević in obožujem družbena omrežja za grajenje posla. 

Ob vsem kar delam resnično uživam in moje največje zadovoljstvo je videti, da mojim strankam uspe lahkotno in uspešno graditi posel na družbenih omrežjih. 

Verjamem, da je z znanjem Canve oblikovanje objav za družbena omrežja to tudi mogoče. 

Skozi moja izobraževanja je šlo že več kot 2000+ podjetnikov, ki imajo različne blagovne znamke. Boš med njimi tudi ti? 

Najpogostejša vprašanja in odgovori

1. Je spletni tečaj Canva za oblikovanje objav zelo obsežen? 
Časovno traja en modul od 15 do 60 minut. Tako da ni preveč obsežno in lahko celoten tečaj predelate v enem vikendu. 

2. Je spletni tečaj primeren tudi za začetnike na družbenih omrežjih? 
Točka na kateri ste trenutno je idealna, da začnete s tečajem. Canva tečaj vas pelje od začetka pa vse do nadaljevalnih trikov, nasvetov za vaše objave na družbenih omrežjih. 

3. Kdaj bo spletni tečaj na voljo?
Spletni tečaj je že na voljo. Dostop dobite ob nakupu znotraj spletne učilnice in ni časovno omejen.  

4. Kako poteka naročilo spletnega tečaja?

  1. Korak: Klikneš na oranžen gumb, ki te bo preusmeril na naslednji korak, kjer klikneš NAKUP. 
  2. Korak: Vpišeš svoje podatke, naslov za dostavo in e-mail kontakt. 
  3. Korak: Izbereš način plačila, in sicer po predračunu, plačilo s kartico ali paypal. 
  4. Korak: Klikneš na gumb “Kupite sedaj” in s tem je naročilo oddano in nakup opravljen
  5. Korak: Na svoj e-mail naslov boš v roku 24 ur od naročila poslan e-mail s podatki kako dostopaš do spletne učilnice. 

Če imate še kakšna vprašanja mi pišite na info@katjabreznik.com 

 

Za nakup spletnega tečaja kliknite na oranžen gumb. Preusmerjeni boste v spletno trgovino, kjer izpolnite podatke in opravite nakup tečaja.

money garantue

100 % Garancija na nakup!

Nudim vam 30-dnevno vračilo denarja, če v 30 dneh, ko predelate prve 3 module ugotovite, da spletni tečaj ni za vas. Če predelate več vračilo denarja ni mogoče. Znotraj učilnice lahko spremljam vaš napredek.