O meni

cross pattern
SPLETNI MARKETING JE LAHKO ZABAVEN

Kaj je moje poslanstvo?

Moje poslanstvo je, da podjetnike naučim, kako je spletni marketing lahko zabaven in lahkoten. 

Kako so socialna omrežja lahko fantastičen medij, skozi katerega si lahko povečamo svojo prepoznavnost, zgradimo odlične odnose s svojimi sledilci in svojo ponudbo prodamo tistim, ki si jo želijo in jo potrebujejo. 

Neorganiziranost, pomanjkanje znanja, nepotrpežljivost in nekosistenca so 4 stvari, ki marsikomu na socialnih omrežjih in spletu preprečujejo, da bi njegova blagovna znamka bila prepoznavna in uspešna. 

Iskreno, ni treba da je tako. 

Če se sam-a soočaš s tem, da potrebuješ znanje spletnega marketinga, marketinški plan, jasne naloge in cilje ter motivacijo za grajenje posla, potem si na pravem mestu. 

Z veseljem te popeljem v ta svet in ti ga predstavim skozi moje oči. 

Vse kar pričakujem od tebe je volja do učenja novih stvari in volja do spremembe, da svet spletnega marketinga pogledaš skozi moje oči. 

V ta svet lahko stopiš skupaj z menoj skozi vodene spletne delavnice, spletne tečaje ali individualna svetovanja. 

DSCF9859

Vabim te, da si pogledaš moje brezplačne vsebine

Če si trenutno na točki, ko še ne veš ali ti je moj način predajanja znanja všeč, potem te povabim vsak ponedeljek ob 9.00h, da se mi pridružiš na FB LIVE Marketinški kavici, kjer vsak teden učim in predajam svoje znanje brezplačno. 

Nimaš časa ob ponedeljkih?

Brez skrbi, vse posnetke Marketinških kavic najdeš na moji FB strani Katja Breznik – Spletni marketing za strastne podjetnike ali Youtube kanalu Katja Breznik. 

Zakaj strastne?

Ker najraje predajam znanje tistim, ki z veseljem in strastjo gradijo svojo blagovno znamko – tam je uspeh na dolgi rok zagotovoljen. 

 

Mnenja strank

V zadnjih 4 letih sem posnela 15 + spletnih tečajev, odpredavala več kot 140+ delavnic in skupno pod svoje okrilje vzela več kot 1000+ znanja željnih (bodočih) podjetnikov. Ustvarila sem tudi svoj prvi produkt – Marketinški planer objav, katerega uporablja 400 + podjetnikov v Sloveniji. Hvaležna sem za vsakogar, ki je tako ali drugače stopil na mojo pot.