Spletni tečaj: Instagram za grajenje posla

cross pattern

147,00 z DDV

Najverjetneje se trenutno sprašuješ ali je na Instagramu sploh potencial za grajenje tvojega posla?

Naj te razveselim, seveda obstaja potencial za grajenje posla, predvsem tistega, ki deluje na relaciji posel – stranka (B2C). 

Morda pa že gradiš posel na Instagramu, ampak ti Instagram ne prinaša pravih strank? 

Če že gradiš posel na Instagramu, ampak nekako ne uspeš pridobiti strank, naj ti zaupam, da obstajajo tehnike, triki, nasveti in strategije, ki jih razkrijem v tem Instagram tečaju in delujejo. 

Ne obljubljam ti uspeha čez noč. 

Grajenje posla na Instagramu je maraton, ne šprint. 

Cilj je, da skozi spletni tečaj postaviš odlične temelje za svoj uspeh na Instagramu, ter se naučiš uporabe vseh orodij, ki jih za marketing ponuja Instagram. 

Ja, jih je kar nekaj in vsa delujejo, če veš kako jih uporabljati. 

Kaj se naučiš skozi 8 modulov tega spletnega tečaja? 

 

MODUL 1 – Spoznamo Instagram za grajenje posla 

V prvem modulu tspoznaš kakšen potencial se skriva na Instagramu za grajenje posla, kako gradimo posel na Instagramu, kaj je potrebno za uspeh na Instagramu ter kako deluje Instagram algoritem. Prav tako ti pokažem kako odpreš nov instagram profil in kako v eno aplikacijo dodaš več, že obstoječih profilov in s tem prihraniš veliko časa. 

MODUL 2 – Postavimo trdne temelje Instagram profila 

V drugem modulu je pogoj, da imaš Instagram profil že odprt in tako se lotiva postavljanja temeljev. Najprej res dodobra spoznava Instagram aplikacijo – vse njene skrite in manj skrite kotičke. Nato zaščitiva tvoj profil pred vdori in poskrbiva, da tvoje delo ne bo ukradeno. Nato se odločiš katero vrsto profila boš izbral-a za grajenje svojega posla. Pokažem ti kar nekaj primerov, da se lažje odločiš za svoj posel, kaj je tvoja pot. Določiš si namen svojega profila in raziščeš svojo “konkurenco” na Instagramu, da vidiš kaj v tvoji tržni niši deluje in kaj ne. Naučiš se 2 različna tipa raziskovanja novih profilov na Instagramu. 

MODUL 3 – Uredimo svoj Instagram profil 

V tretjem modulu tako že zelo dobro poznaš uporabo aplikacije in pa zelo dobro veš kaj se v tvoji tržni niši na Instagramu dogaja. Sedaj je čas, da urediva tvoj Instagram profil, tako da bo prvi vtis res fantastičen. Popeljem te skozi 6 glavnih elementov urejenega profila in ti tudi pokažem različne primere, tako da lahkotno urediš svoj profil. Svoj profil tudi povežeš s Facebookom in spoznaš vse opcije teh povezav. Čestitke, po tretjem modulu je tvoj profil pripravljen na grajenje posla. 

MODUL 4 – Objave za grajenje posla na Instagramu 

Osnove so pod streho, sedaj pa je čas za vsebino. Na Instagramu je kar precej možnosti za ustvarjanje kvalitetne vsebine za tvoje sledilce, zato je moja naloga, da ti predstavim popolnoma vse. Vsaka objava na Instaagramu ima 3 vidike – tehnični, vizualni in vsebinski in v tem modulu res dodobra spoznaš vse 3 in kakšno vlogo imajo na Instagramu. Vse tipe objav tudi skupaj praktično objavima – tako da res obvladaš postopek. Tudi Instagram nagradne igre obdelava, ki so na Instagramu super orodje za grajenje posla. Pokažem ti tudi kaj so Instagram # in kako najdeš # za svojo tržno nišo. V tem delu se dotakneva tudi vsebinskega dela objav, tako spoznaš kaj objavljati na svojem profilu. Ta modul je kar obširen, ampak ti bo dal ogromno, da lahko na Instagramu z objavami res zablestiš. 

MODUL 5 – Storyji in Story Highlighti za grajenje posla na Instagramu

Storyji so še eno odlično orodje za grajenje posla in so tisti pravi, pristni stik s tvojimi sledilci. Sama jih obožujem in z največjim veseljem te popeljem v svet storyjev skozi modul številka 5. Tukaj res spoznaš kaj je story, kakšen je njegov potencial, kako ga objaviš, kaj vse lahko objaviš – tehnično in vsebinsko. Spoznaš kaj je primerna vsebina za objavljanje storyjev in kakšno vlogo igrajo story nalepke. Vse skupaj ti zelo praktično in po korakih pokažem, tako da vsega res naučiš. Tudi prodajo skozi storyje pokrijeva v tem modulu. Ker so storyji povezani s story highlighti, jih tukaj spoznaš in urediš. 

MODUL 6 – Z mreženjem na Instagramu do več sledilcev 

Ta modul je zelo, zelo pomemben. Ko enkrat obvladamo objave in storyje, je mreženje tisto, ki naredi na Instagramu veliko razliko med manj in bolj uspešnimi profili. Skozi ta modul spoznaš kaj so Instagram sledilci in kako jih lahko pridobiš več. Spoznaš kako se mrežiš s svojimi sledilci in kako s potencialnimi sledilci skozi objave, storyje … Tako spoznaš 7 različnih oblik mreženja in spoznaš rutino mreženja za tvoj posel. 

MODUL 7 – Promoviranje objav in sodelovanje z influencerji 

Ta modul je v prvem delu zelo, zelo praktičen, saj se skupaj naučiva kako se promovira objava na Instagramu. V drugem delu pa te popeljem skozi potencial influencer marketinga na Instagramu, ki je res velik in v porastu. Popeljem te skozi 8. korakov po katerih vsakemu podjetniku priporočam sodelovanje z influencerji. Tako spoznaš kje jih najdeš, kako jih izbereš, kako se zavaruješ in kako izpelješ odlično sodelovanje. 

MODUL 8 – Strategija za grajenje posla na Instagramu 

Da je uspeh na dolgi rok zagotovljen pa seveda potrebuješ svojo lastno strategijo za uspeh na Instagramu. Pomembno je, da imaš plan – kakšen, izveš v tem modulu. Pomembno je, da znaš narediti mesečno analizo svojega profila in veš ali gradiš v pravi smeri ali ne. Razkrijem ti tudi svojo Instagram strategijo, ki ti bo lahko v pomoč pri sestavi tvoje. Na koncu s teboj delim še nekaj osebnih priporočil in tako se najina skupna pot zaključi. 

Po 8 modulih resnično spoznaš Instagram in se naučiš njegove uspešne uporabe za svoj posel. 

Kako učenje deluje?

 

Tečaj predeluješ v svojem lastnem tempu – vsa vsebina je vnaprej posneta in so jo lahko večkrat zavrtiš. 

Koliko časa traja vsak modul? 

Moduli so različno dolgi. Če te zanima dolžina najdeš spodaj minutažo. Gre za cca. 6 ur praktičnih posnetkov. 

 • MODUL 1 – Spoznamo Instagram za grajenje posla (34 minut) 
 • MODUL 2 – Postavimo trdne temelje Instagram profila (37 minut) 
 • MODUL 3 – Uredimo svoj Instagram profil (26 minut) 
 • MODUL 4 – Objave za grajenje posla na Instagramu (1 ura in 30 minut) 
 • MODUL 5 – Storyji in Story Highlighti za grajenje posla na Instagramu (45 minut) 
 • MODUL 6 – Z mreženjem na Instagramu do več sledilcev (1 ura) 
 • MODUL 7 – Promoviranje objav in sodelovanje z influencerji (40 minut) 
 • MODUL 8 – Strategija za grajenje posla na Instagramu (15 minut) 

Dostop do vsebine Instagram tečaja NI ČASOVNO omejen. 

Gre za preverjen in posodobljen spletni tečaj. Instagram spletni tečaj je bil nazadnje posodobljen julija 2022. 

Morda te zanima tudi

 • Akcija! Canva prodajna stran (1)
 • Objave kako graditi posel
 • smartmockups lg2em27h

147,00 z DDV