Individualna svetovanja

Individualna svetovanja so prilagojena na vašo blagovno znamko in potekajo preko spleta. 

cross pattern
1 1

Kako potekajo individualna svetovanja?

Pri individualnih svetovanjih se dogovorimo za uvodno svetovanje in preden se srečamo prvič, vam pošljem vprašalnik, ki mi da vpogled v vašo blagovno znamko. 

Na uvodnem svetovanju se postavijo okvirne smernice za vaše podjetje na spletu in rešijo morebitni trenutni izzivi, ki jih imate. 

Uvodno svetovanje poteka online preko aplikacije ZOOM in traja 45 minut. 

Po tem svetovanju je opcija učenja in mentoriranja na daljše obdobje, ki se prilagodi vašim potrebam in ciljem. 

Delam vse na principu učenja, torej izvajate stvari sami, jaz pa vas vodim skozi proces.

Trenutno prijava na individualno svetovanje ni mogoča, saj so vsa mesta zapolnjena. Lahko pa se prijavite na spletni tečaj ali delavnico. 

maja kriznar

Katjine vsebine so bile tisto kar sem trenutno potrebovala, da lahko naredim kak korak naprej v prepoznavnosti moje MičneCvetlične in CvetličneVile Flore. Ko sva začeli delati skupaj 1 na 1 sem imela naporno obdobje in njena energija in predano znanje sta me motivirali, da sem nekako vztrajala. Njeno znanje je zelo uporabno in predano na iskren in srčen način, kar se mi zdi najbolj pomembno pri vsem. Hvala, Katja, ker delaš to kar delaš, tako zelo predano... 

Maja Križnar
Mična Cvetlična
rebeka prislan

Katja Breznik si srčna učiteljica spletnega marketinga. V vsakem tvojem stavku se čuti, da želiš pomagati z vsem svojim znanjem. Vesela in hvaležna sem, ker imam lahko s tabo tudi individualne ure z veliko nasveti prav za svoje podjetje. Ja, brez tebe ne bi bilo mojih video Utrinkov in urejenih profilov. Srčna hvala za vse  Hvala za znanje, zaupanje, strast, motivacijo in srčnost.  Naj se ti vse 1000000x povrne. Veeeeeeeeeeelik objem, Rebeka

Rebeka Prislan
Alefi Svet